ÉLETMÓDI

Nem is hinnéd: ezt árulja el rólad homlokod formája!

Arcod egyik leginkább szembetűnő része izgalmas dolgokat fed fel személyiségedről.

Szeretnéd tudni, milyen titkokról lebbenti fel a fátylat homlokod? Állj a tükör elé, vedd alaposan szemügyre ívét, és vesd össze az általunk mutatott rajzokkal. Ezután nincs is más dolgod, mint megtalálni, melyik változatra hasonlít leginkább, és elolvasni az ahhoz tartozó magyarázatot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Készen állsz? Akkor irány a tükör, majd lássuk a verziókat! Íme!

Magas homlok

Népszerű és nyitott ember vagy, könnyen teremtesz kapcsolatokat és könnyedén sajátítasz el új tudást. Szeretsz és jól is tudsz tanulni, valószínű, hogy magasan képzett vagy, legalábbis képességed és eszed megvan hozzá.

Alacsony homlok

Érzékeny és érzelmes alkat vagy. Mélyen megéled azt, ami történik veled és környezeteddel. Jól fejlett az empátiád, fontosnak tartod az emberi kötelékeket. Döntéseidet szívedből hozod meg.

Egyenes homlok

Nem csak őszinte és egyenes ember vagy, de kimondottan szorgalmas is. Fontos számodra a siker, és örömmel tölt el, ha megdolgozhatsz azért, hogy elérd, amit célként tűzöl ki magad elé.

Ívelt homlok

Alapvetően jókedélyű, másokkal könnyen kapcsolatot teremtő személyiség vagy, aki szereti a társasági életet, és általában a közösség meghatározó tagja és hangja.

Duplán ívelt homlok

Nagyon kreatív vagy, igen fejlett a képzelőerőd és fantáziád. Meglátod a dolgokban azokat a részleteket és lehetőségeket, melyeket mások észre sem vesznek. A legtöbbek számára lenyűgöző ez a képességed.

Meredeken ívelő homlok

Kedves és kifinomult ember vagy. Mindig barátságosan fordulsz másokhoz, és örömmel segítesz nem csupán a bajba jutottaknak, hanem még azoknak is, akiknek egyszerűen csak némi bátorításra van szüksége.

Cakkozott homlok

youtube

Lobbanékony, szenvedélyes típus vagy. Sokszor meglehetősen makacsnak is bizonyulsz. Ezek a vonásaid meggyőzőek sokak számára, de előfordulhat, hogy megbántasz másokat anélkül, hogy szándékodban állna, vagy akár csak tisztában lennél vele.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?