Baán László

5 találat
INSIDER

Baán László: A választások tétje a Liget-projekt jövője is

A hétvégén megnyitja kapuit a Magyar Zene Háza, márciusban pedig az új Néprajzi Múzeum. ­Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója interjút adott a Ripost7-nek.

INSIDER

Monumentális gyűjtemény: megnyílt a felújított, kibővített komáromi Csillagerőd

A Szépművészeti Múzeum 70 éve nem látott, monumentális gipszmásolat-gyűjteményével nyílt meg a teljeskörűen felújított és kibővített komáromi Csillagerőd.

POLITIK

Baán László: A Liget projekt nemzeti ügy

A hozzászólók 90 százaléka a Liget Budapest projekt folytatására kéri a fővárost a Főpolgármesteri Hivatal által a Városligeti Építési Szabályzat (VÉSZ) tervezett módosítása céljából kezdeményezett partnerségi egyeztetéseken – közölte az M1 aktuális csato

INSIDER

Karácsony elintézte: Egy fát sem ültethetnek a Ligetben

A Liget Projekt vezetői a Ripost információi szerint szombaton bejelentik: kénytelenek leállítani minden zöldberuházást a Városligetben, miután változtatási tilalmat rendelt el a Liget Budapest Projekt által érintett városligeti területre a Fővárosi Közgy

RIPOSTER

Orbán Viktor: Ha kultúránkat veszély fenyegeti, akcióba lépünk

Egy nép és egy civilizáció identitása leginkább a kultúrában tükröződik és összpontosul - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületének átadásán.