BOZÓT

Soros vá­rat­la­nul Brüsszelbe uta­zik, el­iga­zí­tást tart

Soros György né­hány napon belül, mond­hatni na­pi­ren­den kívül, az Eu­ró­pai Unió köz­pont­jába lá­to­gat. Va­la­mi­ért na­gyon sür­gős lett a dolog.
  • Szerző: Ripost

A váratlan brüsszeli villámtúra bizonyára összefügg azzal, hogy a liberális képviselők kezdeményezésére a brüsszeli házbizottság napirendre vette a magyar nemzeti konzultáció témáját.

EZT OLVASTAD MÁR?
Arra kell számítani, hogy erősödik a következő napokban, hetekben Brüsszel és a Soros-szervezetek Magyarország elleni támadássorozata és felgyorsul a Soros-terv végrehajtása - mondta ezzel kapcsolatban hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

    Magyarországot egyértelműen azért támadják, mert továbbra is határozottan ellenállunk a bevándorlási kérdésben annak a nyomásnak, amely a Soros-féle hálózattól és Brüsszel különböző szereplői részéről ránk nehezedik,

de meg fogjuk védeni a magyar határt, és ebben a kérdésben nem fogunk engedni

- fogalmazott Hidvéghi Balázs.      Hozzátette, Soros György Brüsszelben elsősorban azzal a Guy Verhofstadt liberális frakcióvezetővel találkozik, aki pár napja intézett durva támadást Magyarország és a nemzeti konzultáció ellen.Kérdésként vetette fel, vajon kikkel találkozik még az EU központjában Soros, és azokról a megbeszélésekről adnak-e tájékoztatást. Az EP plenáris ülésének e heti napirendjén szerepel az a migránspárti javaslatcsomag, amelyet néhány hete az EP egyik szakbizottsága fogadott el;

ez felgyorsítaná a bevándorlást, kötelező kvótákat tartalmaz és lehetővé tenné, hogy NGO-k (nem kormányzati szervezetek) a bevándorlás szponzoraivá váljanak.

Mint ismeretes a pénzember alapítványától kikerült iratok szerint az Európai Parlament 226 képviselőjét tartják nagyon megbízható szövetségesnek, így nem túlzás azt állítani, hogy Sorosé az EP legnagyobb frakciója.