BOZÓT

Nyá­las kisfi­ú­ként posz­tol­ták ki Vona Gá­bort, a lé­lek­rab­lót, egy­ér­telmű üze­net

A régi párt­ju­kat el­ha­gyó job­bi­ko­sok már csak lé­lek­rab­lók­nak ne­ve­zik Vona Gá­bort és ma­ra­dék hí­veit. Utalva arra a gőgös párt­el­nöki nyi­lat­ko­zatra, mi­sze­rint ő maga adta és ő is vette el a Job­bik igazi lel­két. A hét végén zász­lót bon­ta­nak a "meg­alá­zot­tak és meg­szo­mo­rí­tot­tak".
  • Szerző: Ripost

Akár a Jobbik síremlékét is felállíthatják szombaton délután Ásotthalmon, a MI HAZÁNK mozgalom zászlóbontó rendezvényén. Ahol már egy új pártot is létrehozhatnak a Jobbikból elüldözött radikálisok.

Sőt a Facebookon Toroczkai László, aki néhány hete majdnem megnyerte a Jobbik elnökválasztását, de aztán barbár módon kizárták a pártból, máris "beindult". Nyálas kisfiúként, nem éppen férfias jelenségként posztolta ki egy régi videóval "Vona Gáborkát." Az üzenet egyértelmű.

Aztán már programot hirdetve ezt írta:

"A Mi Hazánk ugyan még nem bontott zászlót, de alulról építkező mozgalomhoz méltóan máris itt az első akció két alapító tagunktól, Pongrátz András 56-os szabadságharcostól és Novák Elődtől: Követeljük a 2060-ig titkosított ügynöklisták feloldását, a kommunista vezetők elszámoltatását és kitiltásukat a közéletből, valamint a kommunista luxusnyugdíjak megvonását. Az elsikkasztott rendszerváltással kezdjük, aztán jöhet a többi."

Eközben a címlapon

Toroczkai sok információt is közzétett már a MI Hazánk mozgalomról.

Az alapszervezetek már közel fele közölte kilépését a Jobbikból, legutóbb az dühítette fel őket, hogy a Jobbik méregdrága irodákra, sötét múltú tanácsadókra pazarolta el azt a sok millió forintot amit a tagok és szimpatizánsok az ÁSZ büntetésre összegyűjtöttek.