HARCÉL

Kisfiút erőszakoltak meg a migránsok, már a rendőrök is rettegnek!

Újabb szörnyûséget követtek el a menekültek Svédországban. Többször is megerőszakoltak egy tízéves kisfiút, aki egy táborban élt velük. A gyereket a rendőrök próbálták meg egy másik bázisra szállítani, a feldühödött migránsok azonban rátámadtak az egyenruhásokra.
  • Szerző: Doris

Minden bizonnyal az életükért futottak azok a svéd rendőrök, akikre magukból kikelt migránsok támadtak rá a Signalisten befogadó- állomáson. Az egyenruhások egy sokkoló bejelentés miatt vonultak ki a bázisra.

A menekültek ugyanis többször is megerőszakoltak egy ártatlan, tízéves kisfiút, aki egy táborban élt velük. A helyi személyzet mindent megtett, hogy máshol szállásolják el a megrontott gyereket, azonban érezték, hogy nincs esélyük a fajtalankodó migránsokkal szemben. Ezért riasztották a hatóság embereit, akik nem is sejtették, hogy a vészkijáraton át kell menekülniük.

„Egyre több ember gyűlt össze mögöttünk. Felkészültem rá, hogy az életemért kell majd küzdenem”

- idézte fel borzongva a történteket az egyik rendőr, aki egy helyi lapnak nyilatkozott.

Nem ez volt az első eset, hogy bevándorlók által elkövetett borzalmaktól volt hangos a skandináv sajtó. Legutóbb egy önkéntesként dolgozó lányt szúrt hátba egy migráns, de Németországban is egymást érik a hozzájuk kapcsolódó rémtettek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?