DIÉTA

Itt a mi­li­tary-diéta min­ta­ét­rendje: Ha­té­kony és gyors fo­gyás!

Az op­ti­má­li­san össze­ál­lí­tott ét­rend segít abban, hogy meg­sza­ba­dulj a fe­les­leg­től és gyor­san for­mába len­dülj. 2 héten belül lát­ható ered­mény!

Hatalmas sikernek örvend az úgynevezett "military-diéta", mely rövid időn belül segít neked is abban, hogy megszabadulj jó néhány felesleges kilótól. Ha betartod az előírásokat, biztos lesz a siker!

Ez a diéta szigorúan ügyel arra, hogy mentesítsd tested a szénhidráttól, alacsony legyen a bevitt kalória mennyisége, ugyanakkor megfelelő tápanyagokhoz és vitaminokhoz juss.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez egy olyan alacsony szénhidráttartalmú étrend, melyet minimális programként 4 napig, esetleg 1 hétig érdemes tartanod. Fontos odafigyelned arra, hogy megfelelő mennyiségű vizetis fogyassz mellé!

Hogy mitől lehet ilyen rövid időn belül hatékony? A sok zöldség, a grillezett húsok segítenek abban, hogy jóllakottság érzete hosszan kitartson. A citrom felpörgeti anyagcseréd, akárcsak a zöld tea, mely az étkezések részét képezi. Szintén nagyon nagy kincs a quinoa, melyet az étrend vacsorára javasol. Ez a növény teljes értékű fehérjét tartalmaz, gluténmentes, elkészítése pedig lényegében a rizzsel megegyező. Ízletes és nagyszerű köret egy ideális fogyókúrához.

Vágj bele a népszerű diétába, kövesd a mintaétrendet és élvezd az elért eredményt!

Eközben a címlapon