tóth gabi
Fölturbóztuk a nagyi borsólevesét, hogy még finomabb, még tartalmasabb legyen! Sok finom friss zöldség és csirkehusi került a fazékba, készítsd el te is!
Hozzávalók:
Így készül:
1. Dinszteld meg a vajon az apróra vágott hagymát, majd pirítsd le rajta a felkockázott csirkemellet.
2. Dobd a húsra a felaprított zöldségeket, párold össze, majd öntsd fel alaplével. Sózd, borsozd, lassú tűzön jó 20 percig főzd.
3. Szaggass bele petrezselyemmel bolondított galuskát.
4. Add hozzá a leveshez a zöldborsót és tejszínnel krémesítsd. Ha sűrűbben szereted, kevers kevés lisztet a tejszínbe habarás előtt.
5. Húzd le a tűzről a levest, szórd meg bőven petrezselyemmel! Jó étvágyat!