NÍNÓ

Hat kis­lányt mo­lesz­tált a ma­gyar pe­dofil, most végre le­bu­kott

Ma dön­te­nek a tá­pi­ó­sági 66 éves Sz. Sán­dor elő­ze­tes le­tar­tóz­ta­tá­sá­nak meg­hosszab­bí­tá­sá­ról. A férfi a gyanú sze­rint hat gyer­mek­korú lány nemi szer­vét fog­dosta, akik oly­kor nála is alud­tak. A gye­re­kek szü­lei ki­bo­rul­tak, ugyanis ki­de­rült: évek óta mo­lesz­tál­hatta a ki­csi­ket a férfi. Két érin­tett édes­anya me­sélte el a rész­le­te­ket a Ri­post­nak.

Áll a bál a Pest megyei Tápióságon. Szexuális erőszakkal gyanúsítják a 66 esztendős Sz. Sándort, akit a helyiek szinte kivétel nélkül csak Papának hívnak. Mivel ez egy kis település, mindenki ismer mindenkit.

Hajni kislánya sokáig nem beszélt a történtekről.
Hajni kislánya sokáig nem beszélt a történtekről.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ha jó idő van, a gyerekeink kint játszanak, nem szeretjük, ha egész nap a tévé előtt ülnek” – kezdte Krauzné Hargitai Hajnalka. „Az én kilencéves kislányom, Vivi nagyon jóban van a többi lánnyal, akik itt laknak. Egyik alkalommal a szomszéd faluban élő kislányt áthozták, aki az itt élő rokonainál aludt, neki köszönhetjük, hogy kiderült:

a saját szomszédunk fogdossa a környékbeli lányokat!”

„Az én kilencéves kislányomról van szó” – veszi át a szót Dukovits Anikó. „Nyugodtan engedtem a rokonokhoz, és felhívtam este, ahogy meg volt beszélve, megkérdeztem, hogy mi történt aznap, jól érzi-e magát náluk. Ekkor elmesélte, hogy az egyik barátnője kihívta görkorcsolyázni, és a görkori játék közben telement homokkal.

Anikó szerint, kislánya teljesen kikészült.
Anikó szerint, kislánya teljesen kikészült.

A barátnője mondta, hogy az utcában lakik a Papa, aki ezermester, mindig hozzá járnak át a lányok, ha baj van a játékkal, és ő megszereli. Így aztán bementek hozzá, és miközben a férfi szerelte a lányom koriját, kettesben maradtak a lakásban, mert a másik kislány kint maradt megsimogatni a kutyát.

Sz. Sándorban az egész környék megbízott...
Sz. Sándorban az egész környék megbízott...

Azt mesélte a kislányom, hogy a Papa belenyúlt a bugyijába és simogatni kezdte a bugyi alatt, amin Niki teljesen kiakadt. Rá is kiabált, hogy: hagyjál már, te vén buzi!, amire a férfi idegesen rászólt: Takarodjál akkor kifelé! Niki kirohant, és elmondta a barátnőjének, hogy mit csinált vele a férfi, mire a kislány azt válaszolta, hogy

Velünk is mindig ezt csinálja!

Teljesen kikészültem! Sajnos ekkor már késő este volt, így nem mentem rögtön a gyerekért, de egy percet sem tudtam aludni. Reggel az volt az első, hogy felkerestem a barátnőinek a szüleit...”

Eközben a címlapon

Kíváncsi vagy, hogy mi történt, amikor felkeresték a többi szülőt? Milyen sokkoló dolgot mondott a gyanúsított? Akkor keresd a keddi Ripost napilapot az újságárusoknál!