OTTHONKA

Fil­lé­res vé­cé­fel­újí­tás: 2 óra alatt vég­zel a mun­ká­val, el­ké­pesztő a hatás

Nem kel­le­nek hozzá mé­reg­drága anya­gok, sem szak­ér­te­lem, és va­ló­ban pár óra alatt újjá va­rá­zsol­ha­tod a leg­ki­sebb he­lyi­sé­get. Az egy­szerű, és igen olcsó trük­köt több ezren meg­osz­tot­ták az in­ter­ne­ten - nem vé­let­len, ezt fi­gyeld!

A lakásfelújítás nemcsak a vele járó felfordulás és a kosz miatt okoz kisebb sokkot a háziasszonyoknak, hanem a sokszor horrorisztikus ár miatt is. Nem véletlen, hogy sokan inkább várnak egy-két évet, és pénzt, no meg lelkierőt gyűjtenek a felújításhoz. Azonban a kopott járólapot vagy csempét nézni addig is rendkívül kiábrándító. Nem véletlen, hogy egy háziasszony vécéfelújító módszerét több ezren megosztották a neten. Ugyanis az egész járólap felújítást megúszta hétezer forintból, és nem kellett hozzá szétvernie semmit.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kilenc négyzetméteres vécéhelyiségben eléggé kopottas és öreg volt a padló, de nem akarta egyelőre felszedetni az egészet – ezért vett egy csomag öntapadós padlólapot, és munkához látott.

Fotó: Facebook

Bár úgy fogalmazott, hogy a helyiség még festésre szorul, az eredménnyel nagyon elégedett. A vécéhelyiség ugyanis egészen más hangulatot kapott a burkolat miatt.

Fotó: Facebook

Egy ollóval, saját kezűleg simán elvégezte a feladatot, és amikor végzett, egy kiszuperált szekrénnyel is dekorálta a helyiséget.