KÜLFÖLD

Szét­sza­kad a Trump csa­lád?

Az ame­ri­kai elnök csa­ládi ki­kap­cso­ló­dást szer­ve­zett, de leg­idő­sebb fiát nem hívta meg rá - Do­nald Trump Jr. az orosz bot­rány miatt nem­kí­vá­na­tos sze­méllyé vál­hat.
  • Szerző: KF

Úgy tűnik, a legidősebb Trump csemete, Donald Jr. büntetésbe került, miután kiderült, hogy a kampány időszaka alatt találkozott egy orosz ügyvéddel azért, hogy Clintont lejárató információk kerüljenek a birtokába. Az amerikai lapok lassan hetek óta tárgyalják a botrányt, amiből már a jelek szerint az elnöknek is elege van, ezért hanyagolja legidősebb fiát.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Europress / Jim Watson - AFP
Fotó: Europress / Jim Watson - AFP

Vasárnap a népes família Bedminsterben gyűlt össze, hogy együtt nézzék a US Women’s Open golftorna döntőjét. A páholyban az elnök mellett ott volt Melania és a first lady édesapja, Eric Trump és felesége, valamint Ivanka teljes családja. Donald Jr.-ék azonban távol maradtak a családivá váló eseménytől, sokak szerint azért, mert az elnök megtiltotta nekik a részvételt.

Ugyan Trump többször is a fia védelmére kelt az ügyben, közeli ismerősei szerint a trónörökös kihúzta nála a gyufát, és az ifjabb Trump jól tudja: ilyenkor jobb elkerülni az apját!