FAZÉK

A vá­ro­siak 100, a vi­dé­kiek 99 szá­za­léka nem tudja, mi van a képen

Ideg­tépő fel­ad­ványt tett közzé teg­nap, azaz va­sár­nap egy ma­gyar nő. Tá­nyérra tett egy egé­szen kü­lö­nös, ehető dol­got a kony­há­já­ból, majd ennek fo­tó­ját meg­osz­totta a neten. Egy­út­tal azt kérte a többi há­zi­asszony­tól, pró­bál­ják meg­tip­pelni, mi is az, amit lát­nak. Nos... min­den­kit meg­iz­zasz­tott a fel­adat.

Vasárnap kora délután mivel is dicsekedhet egy magyar háziasszony? A húslevessel vagy a nagy családi kedvenccel, a rántott hússal?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Antalicz Mária valami egészen mással rukkolt elő! Olyasmit tett a tányérjára, amit egyetlenegy ember kivételével senki sem ismert fel. A kép a Vali Hagyományos konyhája Facebook-csoportban bukkant fel, ezt az oldalt köztudottan a leggyakorlottabb magyar háziasszonyok látogatják. És bár ők tényleg profi módon mozognak a konyhában, szinte mindenkit zavarba ejtett a kérdés, hogy vajon mit lehet a tányéron?

Többen azonnal beismerték, hogy fogalmuk sincs, de azért próbálkozás is volt rengeteg.

Így első látásra ultrahangos magzat

- vélte egy Hilda nevű felhasználó.

Használt rágógumi

- tippelte Renáta.

Alian (földönkívüli) embrió

- próbálkozott Mónika.

Dínóbébi

- találgatta egy mosolygó fej kíséretében Éva.

Többen szavaztak kakastökére, csicsókagumóra vagy meghámozott gyömbérdarabra, de volt, aki nokedlitésztának nézte a bizarr valamit.

Lássuk tehát, mi volt a tányéron! LAPOZZ!!!