SZTÁRDZSÚSZ

Raktárkoncert: Janicsák Veca főállású háziasszony lett

Már a karácsonyt is eltervezte Janicsák Veca, aki a járvány idején inkább háziasszonyként éli életét, mint énekesnőként. Ezért is örült, hogy egy órára visszatérhetett a színpadra.
  • Szerző: Ripost

Janicsák Veca is fellépett a Raktárkoncert színpadán, akinek az életét a többi zenészhez hasonlóan szintén átalakította a pandémia.

„Igyekszem pozitívan szemlélni ezt az időszakot, és bizakodóan tekintek a jövőre. A karantén ideje alatt gyakorlatilag főállású háziasszonnyá váltam, aminek voltak pozitívumai is, hiszen a kislányommal, a családommal is több időt tölthettem, de nyilván Emmának idővel már nagyon hiányoztak a kis barátai, bármennyire is szeret otthon lenni” – mondta el lapunknak Veca, aki a fellépésre zenésztársaival együtt érkezett.

Fotó: Bors

„Néhány éve megújult felállásban, egy live act formációval koncertezem, egy hegedűssel, két vokalistával és egy DJ-vel járjuk az országot. Az élő zene és az elektronikus hangzásvilág keveredésével egy színesebb zenei élményt nyújtva a közönségnek. Mint minden előadónak, sajnos idén, nekünk is kevés lehetőségünk nyílt arra, hogy találkozzunk a közönségünkkel, így minden alkalom, amikor színpadra léphetünk kivételes öröm számunkra, hiszen zenészként ez lételemünk. A raktárkoncert alkalmával ugyan nem látjuk a közönség reakcióit, ami némileg szokatlan, hiszen teljes csapattal ritkán állunk a kamerák előtt, de bízom benne, hogy ezzel számukra is kicsit pótolni tudjuk az elmaradt koncertek élményét” – tette hozzá a kisgyermekes édesanya, aki már az advent közeledtét is nagyon várja.

Az énekesnő életében a karácsony is meghatározó, hiszen a népes famíliának Veca készíti az ünnepi menüt. Ráadásul erre az időszakra esik kislánya, Emma szülinapja is, így ilyenkor azt is megülik.

Fotó: Bors

„Idén valószínűleg szűkebb körben, nagyobb elővigyázatossággal tesszük majd mindezt” – mesélte ünnepi terveit az énekesnő, akinek koncertjét hamarosan az Antenna Hungária mindiGo TV alkalmazásának segítségével láthatják.

Janicsák Veca főállású háziasszony lett

Már a karácsonyt is eltervezte Janicsák Veca, aki a járvány idején inkább háziasszonyként éli életét, mint énekesnőként. Ezért is örült, hogy egy órára visszatérhetett a színpadra.

Kapcsolódó cikkünk ide kattintva olvasható: https://www.borsonline.hu/celeb/raktarkoncertek-janicsakveca-foallasu-haziasszony-lett-video/213348

Közzétette: Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap – 2020. október 23., péntek

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?