SZTÁRDZSÚSZ

Ettől rettegett Meghan Markle: Elkészült a nővére mindent feltáró könyve

Samantha kötete hamarosan a boltok polcaira kerül, és azt ígéri, hogy komoly titkokat árul el benne Meghan igazi arcáról.
  • Szerző: The_M

Amikor kiderült, hogy Samantha Markle könyvet ír a családja életéről, a húga, Meghan sírógörcsöt kapott. Harry herceg feleségének van is mitől félnie, hiszen a gyógyíthatatlan beteg féltestvére előszeretettel próbálja lejáratni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan markle könyv

Meghan mosolya nem lesz őszinte a nővére könyvétől (Fotó: Northfoto)

Nem fogja kímélni a nővére

Samantha könyve pedig napokon belül megjelenik, és a szerző azt ígéri, hogy ebből megismerheti a világ az igazi Meghant, aki gondolkodás nélkül szakított meg minden kapcsolatot a családjával, amikor befutott a Briliáns elmék című sorozattal. Majd, amikor előbb Harry barátnője, majd menyasszonya és felesége lett, még megpróbálta tönkretenni is őket a médián keresztül.

Az idősebbik Markle-nővér szerint Meghan személyisége egyre elviselhetetlenebb lett, ahogy nőtt, de igazán a hírnév hatására mutatta ki a foga fehérjét.

A kerekesszékben ülő Samantha a könyv reklámozása közben már neki is ment híres testvérének és a brit királyi családnak, amiért nem halasztották el az esküvőt, hogy Meghan apja is ott lehessen.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?