SZTÁRDZSÚSZ

Holtan találták otthonában a Twilight sztárját és szerelmét

A haláluk oka eddig ismeretlen. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 30 éves Gregory Tyree Boyce-t és 27 éves feleségét holtan találták meg a Las Vegas-i lakásukban, ahol „fehér poros anyagot” is találtak.

A Las Vegasi Orvosi Vizsgáló Iroda megerősítette, hogy a 30 és 27 éves Natalie Adepoju Boyce-t május 13-án holtan találták meg. A pár halálának az oka eddig ismeretlen – írja a Daily Mail.

Egy forrás a TMZ-nek azt állította, hogy ismeretlen fehér port találtak a helyszínelés során, de ezt eddig még a hatóságok nem erősítették meg.

 

Boyce a Twilight franchise által vált híressé, amiben Tyler Crowley-t alakította, aki majdnem elgázolta Bella Swant egy autóval. De a 2018-as Apokalipszis című rövid filmben is szerepelt.

Az E! News információi szerint, Gregory unokatestvére tett bejelentést a rendőrségen, akit aggasztani kezdett, hogy még mindig a ház előtt áll a színész kocsija, mivel már úton kellett volna lennie. Boyce ugyanis, mostanában Los Angeles és Las Vegas között ingázott, hogy segítsen édesanyjának és 10 éves lányát is meglátogathassa.

 

Natalie és Gregory Boyce utoljára Instagram-oldalukon tűntek fel, amikor boldog anyák napját kívántak. Édesanyja, Lisa Wayne is ekkor látta utoljára fiát. A híresség édesanyja teljesen megtört a halálhír miatt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?