SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, mit művelt a porszívócsővel Ábel Anita

A Nicsak, ki vagyok? sztárja imád bolondozni, és szerencsére különleges humorán a karantén sem ejtett csorbát.
  • Szerző: BDF

Ábel Anita is eleget tesz a kormány által előírt óvintézkedéseknek, ezért otthon marad! Lányával, Lucával és kedvesével tölti a nap nagy részét. Tanulnak, játszanak, pihennek és természetesen takarítanak is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Luca a minap éppen porszívózás közben kapta lencsevégre az édesanyját, aki magassarkúban esett neki a szőnyegnek.

„Hiányzott a magassarkú cipőm, gondoltam felveszem a porszívózáshoz” – írta bejegyzésében az isteni humorral megáldott műsorvezető.

Az Instagramra feltöltött fotók igencsak viccesre sikeredtek, és az a kis titok, amit Csonka Andrásnak a közös élőzésük közben árult el az emlékezetes porszívózással kapcsolatban, hab a tortán!

Anita pironkodva vallotta be, hogy ugyan a fotókból nem derült ki, de takarítás közben Lady Gagát énekelt, mikrofonként pedig a porszívócsőt használta, ami kiváló eszközként szolgált az előadásához.

Az élet megy tovább💪🏼❤️🙏🏻 hiányzott a magassarkú cipőm gondoltam felveszem a porszívózáshoz😂🙋🏼‍♀️egy a lényeg: holnap LIVE ‼️‼️ itt az Instán reggel 10-kor🤟nagyon várlak titeket😘😘😘😘 #köszönöm #maradjotthon #keddenlive #instaközösség #vigyázzunkegymásra #éljszabadon #szívvellélekkel #humor #egynőmindiglegyennő

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?