SZTÁRDZSÚSZ

Háborús övezet lett az arabozó Gór Nagy oldala

A színésznő élő adásban jelentette ki, hogy gyûlöli az arabokat. Facebookja most csatatérré változott.
  • Szerző: Buster

Gór Nagy Mária ugyan a %%-nak nyelvbotlásra hivatkozott a nagy port kavart Mokkás kijelentése után, de az okozott vihart már csak csitítani tudta, elaltatni nem.

A „gyűlölöm az arabokat” kijelentésével magára húzta a vizes lepedőt és 2015 óta használaton kívüli közösségi oldalának utolsó posztja alá megérkeztek a gyűlölködő üzenetek. Persze ahogy ilyenkor lenni szokott, a kommentelők két táborra szakadtak, volt aki dicsőítette a színésznőt véleménye miatt.

"Szívből sajnálom a tanítványaidat! Csak egy jó tanács: ne igyál annyit!”

"A törökök nem arabok, alig pár százalék az arab népesség. Sok köztük a keresztény. A művésznő nyilatkozata meg primitív színvonalú volt, úgy tartalmában, mint nyelvhelyesség szempontjából”

- írták a színésznő oldalára. A támogató üzeneteket és az azokra érkezett válaszokat nem tudjuk megmutatni, mert azok tartalma bőven alulmarad a kulturáltság határán.

Egyébként nem Gór Nagy Mária volt az első, aki meggondolatlan mondata miatt kényszerül kanosszajárára, hiszen 2005-ben Gyurcsány Ferenc „terroristázta” le a szaúdi válogatott labdarúgóit.

"A szaúdi királyságot nagyon sokszor vádolják azzal, hogy igazából a világ terrorizmusának legaktívabb pénzügyi támogatói közé tartoznak bizonyos családok.

És én azt gondolom, hogy a focisták között, a szaúdi focisták között nagyon-nagyon sok terrorista is volt, a mi fiaink pedig halált megvető bátorsággal küzdöttek e terroristák ellen, és ilyen esetben a döntetlen idegenben, ez egy fantasztikus eredmény.

- mondta a volt miniszterelnök Selmeczi Tibor azon kérdésre, miért tekinthető dicsőségesnek, hogy válogatottunk döntetlent játszott az arab csapattal.

És ezeket olvastad már?