SHOWBIZ

Újabb bébibumm: Babát vár a magyar zenekar fiatal énekesnője

Bár elődjei a családalapítás miatt kiszálltak a zenekarból, neki esze ágában sincs hátat fordítani a színpadnak.
  • Szerző: Doris

Manapság nincs olyan fesztivál vagy falunap, ahol a fellépők között ne szerepelne a Royal Team neve.

Ez még nem minden, hiszen a YouTube-on is egyre népszerűbbek, sőt, 2016-ban Chicagóba is kaptak meghívást, ahol szintén fergeteges sikert arattak. Ez persze a szerencse műve is, hiszen az egyik alapító, Kerner Tibor korábban megfogadta, hogy végleg abbahagyja a zenélést.

"Tizenhárom éves korom óta folyamatosan zenélek, lakodalmakban játszottam. Bár imádtam a munkám, egy idő után mégis soknak éreztem az állandó éjszakázást, belefáradtam. Már az is megfogalmazódott bennem, hogy örökre leteszem a hangszert, ám ekkor társam, Henrik megkeresett, hogy alapítsunk egy zenekart. Õ még nagyon fiatal volt, én eleinte nemet mondtam, végül mégis rábólintottam, így létrejött a Royal Team. A többi már történelem" - kezdte Tibor, aki szerint a hosszú távú siker legfontosabb titka az alázat.

A 2008-ban alakult együttes első énekese Czumbil Henriette volt, ám ő egy év után családot alapított, ezért kiszállt a Royal Teamből. A fiúk ekkor még nem estek kétségbe, hiszen rövid keresgélés után megtalálták az utódját Müller Ingrid személyében! Ám mintha a történelem ismételte volna önmagát, ő is családot alapított  és külföldre költözött. A fiúk, Tibor és Henrik ekkor már kicsit bajban voltak, hiszen pontosan tudták, mennyire fontos egy remek női hang. Szerencsére 2015-ben, egy évvel azután, hogy megállapodást kötöttek a Sláger TV-vel, megismerték Boda Biankát, aki azóta is tagja az együttesnek. Igaz, nemrég kiderült, ő is babát vár!

"Novemberre várom a picit, a párom még viccelődött is azzal, hogy jól időzített, hiszen a késő ősz már egy nyugodtabb időszak a zenekar életében. Alig várom, hogy megszülessen a baba, de eszem ágában sincs emiatt kilépni a zenekarból" - mesélte lelkesen Boda Bianka, akinek eredeti foglalkozása jogi ügyintéző, de már gyerekkora óta énekel.

A Royal Team népszerűségét az is mutatja, hogy a fiatal énekest, Henriket idősebb nők bombázták mindenféle ajánlatokkal, volt, hogy éjjel kettőkor is megcsörrent a telefonja, és egy mindenre elszánt rajongó volt a vonal másik oldalán. Õ azonban rajongók helyett zenekartársa, Tibor húszéves lányának csapja a szelet, és úgy tűnik, beteljesül a szerelem.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?