SHOWBIZ

Megszólalt lánya jövőjéről Stohl András

Az alma nagyon nem esett messze a fájától, még ha a színész eleinte nem is repesett az ötlettől, hogy lánya a színpadot és a televíziózást választotta.
  • Szerző: Buster

Stohl Luca elsősorban elképesztő tehetségű táncművész, de már csak néhány lépés választja el attól, hogy Stohl András nyomdokaiba lépve a kamerák előtt is hosszútávra rendezkedjen be. Vendég műsorvezetőként már bemutatkozott a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában és könnyen lehet, hogy az MTVA továbbra is számít rá. András nagyon büszke lányára és már korábbi sérelmein is sikerült felülemelkednie.

"Valóban féltettem őt a művészi pályától, a televíziózástól pedig különösen. Nem is a „mi fajtánkat” körülvevő felhajtástól, hiszen azt már jól ismeri miattam, inkább a kudarcélménytől, vagy attól hogy Stohl lányaként kezeljék, és mindig hozzám mérjék őt.

Bevallom, tartottam azoktól a felhangoktól, amelyek azt mondogatják, hogy csak az apja miatt jut lehetőségekhez

- mondja a %%-nak a színész-műsorvezető, aki megismerve Luca munkáját, már másképpen látja a helyzetet.

"Láttam őt színpadon, láttam őt műsort vezetni is, és elfogultság nélkül mondhatom, hogy jó úton jár. Kéretlen tanácsokkal sosem látom el, de ha kérdése van, vagy segítségre szorul, elmondom a véleményem. Luca okos lány, aki tudja, mit akar, és azt is, hogyan érje el a céljait”- összegezte Stohl András.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?