SHOWBIZ

Cini börtönmúltja miatt nem lép fel Kovács Kati?

Az énekesnő volt a táldacfesztiválok történetének egyik legnagyobb alakja, mégis nemet mondott a lehetőségre, hogy a régi legendákkal lépjen fel.
  • Szerző: Buster

Kovács Kati volt a táncdalfesztiválok történetének első és utolsó győztese is, így kézenfekvőnek tűnne, hogy ő is színpadra lép szombat este az 50 éves a Táncdalfesztivál címet viselő nagykoncerten. Ennek ellenére a legendás énekesnő távol marad az eseménytől. Zenészkörökben arról pletykálnak, hogy Kovács Kati nem akar egy színpadra állni Cinivel. Állítólag azért, mert Zalatnay börtönviselt.

A %RIPOST% próbálta megtudni távolmaradásának okát, de Kovács Kati elhárította a kérdésünket. Egy internetes portálnak azonban azt nyilatkozta, hogy szombat este dolgozik. Lapunk azonban egyetlen Kovács Kati koncertről sem talált információt ebben az időpontban, így könnyen elképzelhető, hogy igazak a pletykák. Megkérdeztük Cinit, hogy mit szól a történtekhez.

"Bárki bármit mond, iszonyúan tehetségesnek tartom Kovácsi Katit, akit mindig is szerettem. Annak ellenére is, hogy egy bolondos csaj, de szerintem nem mindig tudja, hogy jót vagy rosszat mond.

Ugyanakkor nagyon remélem, hogy nem igazak a pletykák, és nem miattam tagadja meg a táncdalfesztiválos múltját.

Hozzáteszem, épp így nem értem Koncz Zsuzsát, és az általam imádott Zoránt, akik szintén távol maradnak a bulitól”

– nyilatkozta a %%-nak Cini, aki korábban szerette volna, ha Kovács Kati fellép a február 5-ei nagykoncertjén az Erkel Színházban...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?