SZTÁR

Ezt jósolja Müller Rózsa a sztároknak 2020-ra

Botrányoktól és bírósági ügyektől volt hangos a 2019-es év is a hazai sztárvilágban..
  • Szerző: Ripost

Ezek közül három olyan akadt, ami komolyabban foglalkoztatta a közvéleményt. Lapunk megkérdezte Müller Rózsa jósnőt, mire számíthat idén Demcsák Zsuzsa, Aurelio és Galambos Lajos

Fotó: facebook

Demcsák Zsuzsa szerelmi élete összeomlik, és újból hibázik…

Müller Rózsa kérésünkre kivetette a kártyát Demcsák Zsuzsának, aki bizony nem sok jóra számíthat az Újévben.

„Bár valóban nagy szerelemnek indult Zsuzsa kapcsolata az indiai férfival, nem lesz hosszú életű az idill. Olyannyira nem, hogy már idén szét is mennek majd. A kártya azt is mutatja, hogy Zsuzsának megvan az esélye arra, hogy visszakerüljön a médiába, de sajnos az is látszik, hogy nem tud élni a lehetőséggel, mert ismét elkövet majd valamit, ami gátolja ebben…”

- mondta a jósnő.

Aurelio rács mögé kerül…

Rózsa nem szolgált jó hírekkel Aurelio emberrablási ügyének végkimenetelével kapcsolatban sem, a kártya szerint ugyanis a fiatal híresség nem ússza meg a börtönt.

„Aurelio tekintetében egyértelmű a jóslat. A srácot másodfokon is börtönre ítélik majd. Ez a fiú saját maga ellensége, aki azt hiszi, hogy neki mindent szabad és mindent meg is úszhat. Nos, nagyobbat aligha tévedhet, de erre rá fog ébredni, amikor bekerül a börtönbe, ahol nem ő lesz a rabok kedvence…”

- festett gyászos képet hazánk legismertebb jövendőmondója.

Fotó: Markovics Gábor

Lajcsi drágán megfizeti majd a szabadság árát…

A három híresség közül talán Galambos Lajos örülhet leginkább Müller Rózsa jóslatának, hiszen talán neki van a legtöbb vesztenivalója a következő évben.

„Úgy látom, Lajcsinak nagyon komoly büntetést kell majd fizetnie a bírósági ügye végén, de legalább nem kell börtönbe vonulnia. Számára is komoly felismerést hoz majd a 2020-as év. Bizony neki is szembe kell néznie a ténnyel, hogy nem sebezhetetlen”

- jelentette ki Müller Rózsa.

És ezeket olvastad már?