LOVE

Jennifer Aniston életét is tönkreteszi a Brangelina-válás

Elképesztő pletykák és álhírek kaptak szárnyra Anistonnal kapcsolatban, miután Brad Pittet elhagyta Angelina Jolie.
  • Szerző: Doris

Úgy tűnik, a mostani időszak a legnagyobb hollywoodi szakításokról szól, Angelina Jolie és Brad Pitt válása után ugyanis az a hír terjedt el, hogy Pitt exe, Jennifer Aniston is elhagyta férjét, Justin Theroux-t.

Az InTouch Weekly című amerikai bulvárlap szellőztette meg, hogy a színésznő már hetekkel ezelőtt kiadta párja útját, miután rájött, hogy megcsalta őt.

Jennifer szóvivője azonban határozottan cáfolta a meglepő híresztelést, és merő kitalációnak minősítette a magazin címlapanyagát.

Azt azonban nem lehet kizárni, hogy a színésznő házassága mélypontra jutott. Theroux megállás nélkül forgat, a munkája miatt jövőre Ausztráliába kell költöznie, Jennifernek pedig már nagyon elege van abból, hogy alig látják egymást.

De nemcsak a válása álhíre lepte az internetet. Több portálon megjelent, hogy az egyik éjszakai talkshow-ban magából kikelve, jelentéktelen eseménynek nevezte a Brangelina-válságot. Ám ez soha nem történt meg, sőt még csak a műsor vendége sem volt soha a színésznő.

Olyan merész pletykákba is belefuthatunk, melyek arról szólnak, hogy Anistonnak köze van a váláshoz, hiszen még mindig túl közeli kapcsolatban van egykori férjével.

Ezek a hazugságok természetesen nem tesznek jót Anistonnak sem...

És ezeket olvastad már?