LOVE

Házassága nehéz időszakáról vallott Oláh Gergő, így döntöttek Nikivel

Az énekes őszintén beszélt arról, hogy kedvesével mennyit kell dolgozniuk azért, hogy a kapcsolatuk harmonikus és romantikus maradjon ennyi év után is.
  • Szerző: ripost

Oláh Gergő számára az utóbbi időben túl sok volt a stressz és a pörgés, nem tudott eleget pihenni és teljesen elfásult.

Rájött arra: ilyenkor fontos, hogy kicsit kiszakadjon a mókuskerékből, önmagára és Nikire szánjon egy kis időt. 

"Előfordul, hogy azt érezzük Nikivel vagy látjuk egymáson, hogy ez már sok... Csendre, nyugalomra van szükségünk és arra, hogy ne legyen megosztott a figyelmünk, hogy csak egymás szemébe nézzünk csendben... Rájöttünk, hogy Ilyenkor ki kell lépni a mókuskerékből és az otthoni környezetből, a gyereknevelésből, és bár nehezen megy, mert a gyerekeinkért, a jövőjükért csinálunk mindent, és mindezt szívünkből, lelkünkből, teljes örömmel tesszük, Õk a boldogságaink, de ahhoz, hogy ezt megfelelően tudjuk megtenni, örömmel, vidáman és nem pedig elfásulva, idegesen és kimerülten, ahhoz egy kicsit önzőnek kell lennünk, és pár órára, vagy ha tehetjük, pár napra ki kell lépnünk. Ez a gyerekek érdeke is" - jelentette ki az énekes, akinek fontos, hogy jól működjön a kapcsolata Nikivel.

"Nem utolsósorban a házasságunk, a kapcsolatunk érdekében a legfontosabb a magunkra szánt idő. Ilyenkor elég egy séta kettesben, egy jó beszélgetéssel" - fogalmazott Gergő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?