LELKIZŐ

Megszólalt Terry Black, a síron túlról még utoljára üzent valamit

Az előadóművész hangja megszólalt az őt búcsúztató szertartáson és még egyszer utoljára üzent szeretteinek.
  • Szerző: Ripost

A 71 évesen elhunyt Terry Black nevelt gyermekei, a 18 éves Dani és a 14 éves Fanni megrendülve hallgatták, amikor a temetésen nevelőapjuk szavai szóltak hozzájuk. A közeli barátok a könnyeiket törölgették, amikor a budapesti Krisztus Keresztje Keresztény Egyház Szentháromság Ókatolikus kápolnába Dani bevitte az urnát, majd az oltárra tette.

A hattagú cigányzenekar búcsúztatója után Terry Black fogadott lánya, Bangó Marika énekelt, de felvételről Kovács Erzsi Mosolyogva búcsúzom és Harangozó Teri Mindenkinek vagy egy álma című dala is felcsendült.

Mind a három énekesnő nagyon közel állt Terryhez, barátok voltak. Az elhunyt felvételről szólalt meg, a Blikk úgy tudja, a szertartás minden egyes mozzanatát megtervezte a halála előtt. Tóth Csaba, a végrehajtó, valamint Árvai Mónika, a gyermekek gyámja gondoskodott arról, hogy a búcsúztatáson minden rendben legyen. A könnyek törölgetése mellett azért Terry Black szavai mosolyt is csaltak a gyászolók arcára.

„Mindig igyekeztem mindenkiben a jót látni. A hozzám legközelebb állókkal veszekedtem a legnagyobbakat, mert ha valakit én már nem szerettem, azelőtt becsuktam az ajtót. Nagyon kellenek a barátok. Barátok nélkül nem lehet élni. Nagyon vágytam a gyerekekre, akik nem azért kellenek az embernek, hogy majd időskorában átsegítsék a bajon, vagy a piacon vigyék helyette a szatyrot. A gyerekeknek igyekeztem mindent átadni, a jót és a szépet, nem tudom, mennyire sikerült. Az biztos, hogy Dani nem nagyon tart rendet a szobájában, de nem baj, majd ha megnő, lesz takarítónője” – tréfálkozott Terry Black a síron túlról.

„Őt itt mindenki olyannak szerette, amilyen volt. Készült a temetésére, egy évvel ezelőtt a családtagnak tekintett barátaihoz és a gyerekeihez levelet írt, hogy így búcsúzzon tőlük. Nem bírtam sírás nélkül, amikor elmondta saját szavaival, hogy addig szeretne élni, amíg Dani és Fanni húszévesek nem lesznek. Majdnem sikerült neki, de sajnos túl korán hagyta őket árván” – mondta Árvai Mónika, aki mindent elkövetett, hogy gyámként támogassa a rábízott árvákat.

Tilinger Attila énekes-műsorvezető, valamint a korábbi tévés, Anettka is meghatottan hallgatta a hozzájuk írt búcsúleveleket, amelyekben Terry Black mindenkinek azt üzente, „Ha süt a nap, gondoljatok rám.”

A szertartáson elhangzott, hátrahagyott beszédében Terry Black kiemelte, hogy nagyon szerette a színpadot, ott érezte igazán jól magát, de a legfontosabbak a gyermekei voltak. Dani ötnapos volt, amikor Terry magához vette, húga, Fanni pedig háromnapos csöppségként került a nevelőapjához.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?