LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.05.09.

"Lehet, kórház lesz a vége" - Britney Spears megszólalt újabb összeomlásáról

Az énekesnőt még múlt héten fotózták le félmeztelenül és mezítláb egy Los Angeles-i hotelnél. Britney Spears most próbálja kimagyarázni magát.

Szélsebesen terjedtek el a neten azok a sokkoló lesifotók, amik a múlt héten készültek Britney Spears-ről a Los Angeles-i éjszakában. A 42 éves énekesnőt félmeztelenül, mezítláb, egy párnát szorongatva kísérték ki a mentősök a Chateau Martmont hotelből. Később kiderült, azért riasztották őket, mert Britney csúnyán összeveszett a barátjával, Paul Richard Solizzal, a vitának pedig fizikai bántalmazás lett a vége, legalábbis az egyik brit bulvárlap szerint.

Celebrities Latest Post On Social Media
Britney Spears a frászt hozta a rajongókra  (Fotó: WALTER / BESTIMAGE / Northfoto)

A Los Angeles-i katasztrófavédelem szóvivője megerősítette, hogy mentőautó érkezett a helyszínre. Az esethez az is hozzátartozik, hogy Britney összeomlása május 2-án következett be. Egy nappal azelőtt, hogy véglegesítették volna a válását Sam Asgharival, akivel 8 éven át élt együtt nagy szerelemben. 

Az énekesnő később az Instagramon azt állította, hogy nem történt semmi dráma, csak kiment a bokája a hotel halljában, és egyáltalán nem érti, mire jó ez a nagy felhajtás. Mindeközben azt is zavarosan ecsetelte, hogy szerinte az édesanyja is benne volt abban, hogy őt megtámadták. Mindezt azzal magyarázta, hogy bár nem beszélnek, az édesanyja még azelőtt felhívta őt, hogy megjelent a hír a mentős esetről.

Britney Spears: Felnőtt nő vagyok!

A drámai éjszaka óta már eltelt pár nap, a világsztár viszont még mindig nem állt le a magyarázkodással. Egy újabb Instagram-posztban azt ecsetelte, hogy egyáltalán nem omlott össze, a lába viszont nagyon sajog, szóval lehet, hogy mégis kórház lesz a vége a történetnek.

"Őszintén azt kívánom, hogy az életem olyan vad legyen, mint amilyennek beállítják! Bárhogy is legyen, valami sz*r tényleg történt a lábfejemmel, szóval lehet, kórház lesz a vége. Úgy érzem, átvertek és valahogy elérték, hogy lemenjek aznap éjjel az utcára, ahol elvileg ott kellett volna állnia az autómnak. Pizsamában voltam, és igen, sírtam, mert nagyon megütöttem a lábam. Semmi összeomlás. Felnőtt nő vagyok, aki sok szituációban nagyon naivan viselkedik. Egyszerűen csak megszégyenítőnek érzem, hogy lefotóztak pizsamában. Nem érzem, hogy szeretnének. Szerintem rosszul bánnak velem! Így ezen a héten én kényeztetni fogom magam"

- jelentette ki az Instagramon Britney, akiért egyre jobban aggódnak a rajongók.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek