LELKIZŐ

Intézetbe akarta záratni: bátyja miatt szökött Magyarországra Terry Black lánya

Összeveszett a bátyjával Terry Black lánya. Rácz Fanny nem érti, miért támadja őt a tizenkilenc éves Dani, aki egy ideje teljesen megváltozott.

Nehéz időszakon megy keresztül Terry Black lánya. A tizenöt éves Fannynak nem csak apukája hiányával kell megküzdenie, be kell illeszkednie a magyarországi iskolába, ahová szeptember eleje óta jár. Mindezt azonban tetézi, hogy bátyjával, a tizenkilenc éves Danival teljesen elmérgesedett közöttük a viszony.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Árvai Mónika mindenben támogatja Terry gyermekeit.
Fotó: TV2

„Érthetetlen, ami történik, hiszen sem Fanny, sem én nem bántottuk vagy támadtuk soha Danit, ő azonban teljesen kifordult önmagából. Terry egy évvel ezelőtti halála óta teljesen megváltozott, olyan társaságba keveredett, akik mintha szándékosan össze akarnák őt ugrasztani a húgával és velem. Nagyon fáj nekünk ez a helyzet, hiszen ők ketten testvérek, és szükségük lenne egymásra” – mondta el a -nak Árvai Mónika, Fanny nevelőanyukája, aki Terry halála óta rengeteget segített a két testvérnek.

Fanny nem érti, miért bántja őt a testvére.
Fotó: TV2

Míg Terry Black halála után Mónika mindent feladott Svájcban és Magyarországra költözött, hogy itthon nevelhesse fel Fannyt, a lány és Dani Németországban maradtak. Ez idő alatt a fiú bántó módon kezdett viselkedni a húgával.

„Dani, aki már nagykorú volt, azt mondta Fannynak, hogy intézetbe fogja küldeni őt. Ráadásul azt állította, hogy az apjuk is ezt akarta tenni, és hogy jobban szerette őt, mint Fannyt, amitől a kislány teljesen összeomlott. Természetesen erről szó sincs, Terry foggal-körömmel ragaszkodott a gyermekeihez. Az viszont tény, hogy Fanny a bátyja fenyegetőzései miatt szökött április közepén Magyarországra, mert attól félt, hogy Dani tényleg intézetbe záratja őt.”

Mónika békét szeretne a két testvér között.
Fotó: TV2

Mónika nem szeretne mást, csupán békét a két testvér között, ezért azt kéri Danitól, hogy béküljön ki a húgával.

„Szeretném, ha tudná, hogy a mi ajtónk nyitva áll előtte. Félek, hogy a rossz tanácsadói egy idő után eldobják őt maguktól, és akkor egyedül marad. Azt üzenem neki, hogy jöjjön el hozzánk, és csak beszélgessünk egy kicsit. Mi a javát akarjuk” - fogalmazott Mónika.

Egy éve hunyt el

Rácz Károly, művésznevén Terry Black egy évvel ezelőtt, szeptember közepén hunyt el. Az előadóművész a halála előtti hetekben több szívrohamon is átesett. Gyermekeit, Danit és Fannyt még a halála előtt Árvai Mónikára, a legjobb barátjára bízta, aki minden erejével igyekszik boldog gyerekkort biztosítani a gyámsága alatt álló Fanny számára.

 

 

És ezeket olvastad már?