LELKIZŐ

Hétfőn még semmi jel nem utalt Somló Tamás halálára

Az Omega és az LGT sztárja az utolsó pillanatig küzdött, a betegség következtében ijesztően lefogyott.
  • Szerző: Ripost

Somló Tamás az utolsó pillanatig küzdött a gyilkos kór ellen, és a halála valóban váratlanul ért mindenkit. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egyetlen leánygyermeke, Lili édesanyjának Facebook-fotója.

K. Gyöngyvér a múlt héten friss képet tett közzé a legendáról, amiből arra lehetett következtetni, hogy minden a legnagyobb rendben van vele.

Ez egy friss fotó, és azért ez a profilképem, hogy megelőzzünk mindenféle pletykát

- nyilatkozta az asszony akkor a Blikknek.

A lap szerint mindez bizonyíték arra, hogy július tizennyolcadikán, hétfőn, még semmi jele nem volt a tragédiának, ami keddre virradóra mégis bekövetkezett.

A képen a legenda boldognak tűnik, reménykedve szorítja magához feleségét, akivel négy éve döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják közös életüket. Az otthonához közeli trafikos a lapnak elmondta,

látta Somlót néhányszor az elmúlt hetekben kutyát sétáltatni, de ijesztően le volt fogyva, egykori törzshelyén, a Lánchíd sörözőben pedig egy hete volt utoljára.

A Blikk információi szerint Somló Tamást álmában érte a halál, de az utolsó pillanatig úgy nyilatkozott a betegségéről, mintha nem lenne komoly baja, nem akarta, hogy sajnálják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?