LELKIZŐ

Ez már végleges, mostantól teljesen megváltozik Ábel Anita élete

A műsorvezető és férje aláírta a válást, a házasságuk hivatalosan is felbomlott, de nem maradt a szakítás után egyikükben sem tüske.
  • Szerző: Ripost

Ábel Anita már több mint egy éve külön él férjétől, hivatalosan csak most váltak el. A papírokat már tavaly beadták, de a 12 hónapos procedúrát végig kellett járniuk még úgy is, hogy korábban megegyeztek mindenben.
Mindenkit meglepett tavaly, amikor a műsorvezető bejelentette, hogy 16 év után különválnak férjével. Egy ideje már tervezték ezt, mert nem működött a házasságuk. Ábel Anita 43 évesen, édesanyaként vállalta a kockázatot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tizenhat évet hirtelen lezárni nem könnyű még akkor sem, ha már régóta éreztük, hogy ez már nem az a szövetség közöttünk, aminek annak idején indult. Én kezdeményeztem, hogy váljunk szét, mert hiszem, hogy eljött az a pont az életünkben, amikor boldogabb lesz mindkettőnk élete, ha külön-külön folytatjuk” – mondta a tévés tavaly, mert szerinte lányának, Lucának sem tett volna jót, ha boldogtalanok a szülei.

A házaspárnak nemrégiben volt egy békéltető tárgyalása, amelyet kötelező megtartani akkor is, ha esély sincs a felek békülésére, ezután jött a válóper, ami botrány nélkül zajlott.

A Best magazin úgy tudja, hogy most is jó kapcsolat van az egykori házasok között, nem marakodtak az anyagiakon, már korábban mindenben megegyeztek, abban is, hogy Luca az édesanyjánál maradt, de akkor megy az apjához, amikor csak szeretne.

Ábel Anita egy ideig nem is gondolt más férfira, de márciusban beleszeretett az olasz gasztroguruba, Roberto Favaróba, akivel azóta is együtt vannak és Luca is szereti a férfit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?