LELKIZŐ

Caramel kislányáért imádkozik a magyar sztárvilág!

Példátlan mértékû összefogásról olvashatunk Caramel keddi bejegyzése alatt, ahol bejelentette, hogy hároméves kislánya, Szofi leukémiával küzd.
  • Szerző: ripost

Hétezer hozzászólás és negyvenezer együttérző reakció érkezett Caramel bejegyzésére: nemcsak az egész magyar sztárvilág, de ismerősök és ismeretlenek tízezrei biztatják a családot a nehéz időkben.

Sokan pozitív példákkal igyekeznek tartani a lelket a szülőkben, akik eközben kizárólag kislányuk, Szofi testi és lelki egészségére összpontosítanak.

„A bajban ismerszik meg a jóbarát.” Különösen igaz ez a mondás Caramelre és feleségére, Szilvire, mióta kedden szívszorító Instagram-bejegyzésben tudatták, hogy hároméves kislányuk, Szofi leukémiás

A család most életük talán legnagyobb küzdelmét készül megvívni, ám egy pillanatra sem adják fel a reményt: töretlenül hisznek lányuk gyógyulásában, az elkövetkezendő időszakban mindent annak rendelnek alá, hogy Szofi lelkét és nyugalmát semmi és senki ne zavarhassa meg. Éppen a találgatásokat megelőzendő hozták nyilvánosságra a betegség tényét.

„Nyomatékosan kérünk mindenkit; a rajongókat, a sajtót és ismerőseinket is, hogy ne keressenek. Se telefonon, sem írásban, sem pedig személyesen. Nem fogunk válaszolni, a kéretlen látogatókat pedig, bármilyen jó szándékkal is jönnének, el fogjuk utasítani. Tudjuk, hogy mindenki jót akar, de nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat” – fogalmazott a házaspár.

 

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Ennek ellenére eddig sosem tapasztalt összefogás jellemzi a sztárvilágot, a rajongók mellett a család barátai, más hírességek is fontosnak tartották, hogy támogatásukról biztosítsák őket. Voltak, akik a bejegyzéshez írt szívecskékkel fejezték ki együttérzésüket, míg többen kedves gondolatokat fogalmaztak meg a családnak. Különösen azután, hogy tegnap az édesanya egy újabb fotót is közzétett a Heim Pál Gyermekkórházból, amelyben elárulta: máris elkezdődött a kis Szofi kezelése.

 

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

„Drukkoljatok! Pár perc és elkezdődik a műtétünk, ma megkapjuk a portunkat” – írta a fényképhez Szilvi.

Ha kíváncsi vagy, mit üzent a családnak a Schobert-Rubint házaspár, olvasd el a csütörtöki %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?