LELKIZŐ

„A gyász mindig itt marad az emberben” – megrázó szavakkal emlékezett Bodrogi Gyula

Nem tudja feldolgozni a gyászát Bodrogi Gyula.
  • Szerző: Ripost

Hónapokkal Törőcsik Mari halála után sem tudja feldolgozni a gyászát Bodrogi Gyula. A 87 éves Nemzet Színésze három hónapja képtelen felfogni, hogy a legendás színésznő már nincs köztünk, betöltethetetlen űrt hagyva ezzel a szívében.

Bodrogi Gyula
Fotó: Markovics Gábor

Bodrogi és Törőcsik Mari 8 éven át volt férj és feleség, ám a válásuk ellenére sem romlott meg a kapcsolatuk. Egy életen át barátok maradtak, ezért is viselte meg annyira a Nemzet Színészét Mari elvesztése.

„A gyász mindig itt marad az emberben. Bár tudjuk, hogy az elmúlás az élet velejárója, mégis nehéz elfogadni. Mari már fentről figyel, de lélekben velem maradt” – mondta a Metropolnak szűkszavúan a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

A színész a pandémia után fele, sőt harmadannyi idős kollégáit meghazudtoló életenergiával vetette bele magát a munkába, ugyanis a nyáron rengeteget fog dolgozni, sőt hosszú idő után újra rendez.

„Nagyon élvezem, amit csinálok, szeretem nézni, ahogy beérik a munka gyümölcse. Mindig hagyom kibontakozni a színészeket, de ott vagyok természetesen, ha segítségre van szükségük. Nem tartom magam túlzottan szigorúnak, de van, hogy tudok mérges lenni...” - mondta nevetve a Nemzet Színésze.

Bodrogi gőzerővel készül az Egy szoknya, egy nadrág szeptemberi, budapesti bemutatójára. Az ország egyik legnépszerűbb színésze 87 évesen se vesz vissza a munkatempóból, sőt keresi az új kihívásokat.

„A nyáron nem fogok unatkozni, van dolog bőven szerencsére. De hát erre vártunk! Készülünk az Egy szoknya, egy nadrág darabjával, amire felkértek rendezőnek, forgatjuk a Doktor Balatont és hát a barátaim is annyi helyre hívtak, hogy csak na. Szóval egész nyáron menni fogok, de cseppet sem bánom” – mondta Bodrogi, aki idén biztosan nem tervez külföldi vakációt, itthon szeretne kikapcsolódni a barátai társaságában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?