FÜLES

Meghan még durvább támadást akart a királyi család ellen

Az óriási botrányt kavaró Oprah-interjúban sokkal durvább kijelentéseket akart tenni a hercegné, de jobb belátásra bírták.
  • Szerző: The_M

Napokon belül megjelenik A szabadság nyomában című Meghan és Harry életrajzi könyv frissített változata. A kötet eredetileg még az Oprah-interjú előtt jelent meg, így az azóta történtek kerültek bele az új verzióba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan még nagyobb botrányt akart

Meghan még nagyobb botrányt akart (Fotó: Northfoto)

A szerzők hivatalosan most sem kaptak segítséget a sussexi hercegi pártól, de ez persze csak a PR-szöveg, hiszen többen megerősítették korábban, hogy a könyv Meghan privát naplójából íródott. És a kiszivárgott információk alapján most is olyan kijelentések lesznek a könyvben, amiket csak a hercegi pár mondhatott.

Többek között az is kiderült, hogy Meghan konkrétan meg akarta nevezni azt a személyt, aki a királyi családból állítólag rasszista kérdést tett fel Archie bőrszínét illetően. Végül lebeszélték erről a tervéről, így a hazugságokkal és féligazságokkal teli interjúban végül anonim maradt a „rasszista” családtag.

De az is szóba került a könyvben, hogy Meghan élete egyik legkatartikusabb pillanataként élte meg, amikor megnézte az interjút a tévében. Mert érezte, hogy ezzel most nagyon odacsapott a neki be nem hódoló királyi udvarnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?