FÜLES

Harry és Meghan beismerték, hogy nem mondtak igazat

A sajtósukon keresztül vallották be, hogy az Oprah-interjúban valótlanságot állítottak.
  • Szerző: The_M

Az egyik legnagyobb vihart az kavarta Harry és Meghan Oprah-nak adott interjúja után, hogy a hercegi pár nem is akkor házasodott össze, amikor azt mindenki láthatta a tévében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De azóta kiderült, hogy ez csak hazugság volt. Egyrészt jogilag sem volt lehetséges egy titkos nász, de az állítólagos esküvőt celebráló canterbury érsek is kijelentette, hogy ő nem volt jelen ilyen eseményen, akármit is állít Sussex hercege és hercegnéje. Majd hétfőn az angol nyilvántartási hivatal bemutatta Harryék házassági anyakönyvi kivonatát, amin a mindenki által ismert dátum szerepel. Vagyis nem volt három nappal korábban esküvő.

Harry és Meghan nem tehettek mást, beismerték a hazugságot

Harry és Meghan nem tehettek mást, beismerték a hazugságot (Fotó: Northfoto)

A fejlemények tükrében Meghan és Harry a sajtósukon keresztül elismerték, hogy nem állítottak valósat.

„Felolvasták egymásnak a fogadalmaikat néhány nappal a hivatalos és legális esküvőjüket megelőzően.”

Azt, hogy hazudtak, nehezükre esik még most is kimondani, de legalább annyit vállalnak, hogy nem esküvőjük volt, csupán egymásnak fogadalmat tettek, aminek maximum érzelmi jelentősége van, de hivatalos házasságkötésnek távolról sem lehet nevezni.

Miközben az Oprah-interjúban a következő mondatok hagyták el Meghan száját:

„Elárulok valamit, három nappal az esküvőnk előtt összeházasodtunk. Senki sem tudott erről. A fogadalmaink – amik már a szobánk falán lógnak bekeretezve -, mi ketten a kertünkben a canterbury érsekkel.”

Ezek alapján ki tudja, hogy mi mindenben ferdítettek vagy hazudtak még?! Mert az esküvővel kapcsolatban úgy is bevállalták a félrebeszélést, hogy tudták, az érsek és a hivatalos okmányok is meghazudtolják majd őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?