FÜLES

Megszólalt az érsek: Hazudott Meghan, nem volt titkos esküvőjük

Meghan nagy büszkén mondta, hogy a hatalmas esküvőjük előtt titokban összeházasodtak. Csak fura, hogy erről a pap nem tud...
  • Szerző: Ripost

Hatalmas botrányt kavart Meghan Markle és Harry herceg az Oprah Winfrey-nek adott interjújukkal. Az amerikai színésznő sorra vette, mi mindennel bántotta meg a királyi család. Majd azt is elárulta, hogy igazából a sokmilliós esküvőjük előtt ők szép titokban összeházasodtak Harry herceggel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint mondta, már három nappal korábban, az akkori otthonuk, a Kensington-palota egyik eldugott kertjében kimondták a boldogító igeneket. Csak ők ketten voltak jelen, és ugyanúgy Justin Welby Canterbury érsek adta őket össze, mint napokkal később a világ minden táján milliók által figyelemmel kísért ceremónián.

Meghan és Harry herceg esküvője

Meghan azt mondta, a sokmilliós esküvő előtt már egybekeltek Harryvel – Fotó: AFP

Csakhogy most megszólalt az érsek és kiderült: semmiféle titkos ceremónia nem volt.

Mark Edwards vikárius kereste meg a Canterbury érseket, hogy tisztázza már: akkor most érvényes Harryék házassága vagy sem és volt-e titkos esküvő a kertben?

Az érsek válasza egyértelmű: „az az esküvő nem történt meg, nem volt titkos frigy”.

Az érsek irodája még annyit közölt, hogy „Meghan hercegné amerikai, ezért lehet nem tudja, hogy Canterbury érseke nem tart magánszertartásokat”.

Annyi történt, ami mindenki mással is meg szokott: a pap a szertartás előtt elbeszélgetett velük a házasság szentségéről és arról, mi fog történni. „Esketés azonban nem történt” – közölték határozottan.

Egy másik pap a Twitteren azt írta, Meghannak szíve joga ezt esküvőnek vélni, mert „az amerikaiak lazábban veszik a házassági jogot, mint az angolok”. Ettől ez még Nagy-Britanniában nem érvényes házasság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?