FÜLES

Megrengeti majd a királyi udvart Meghan életrajzi könyve

Nyáron a boltok polcaira került egy új könyv, ami bemutatja, hogy mi zajlott a háttérben, amikor Meghan bekerült a brit királyi családba.
  • Szerző: The_M

A Buckingham-palotából folyamatosan szivárogtak ki információk Meghan Markle-ről, melyek többsége arról szólt, hogy egy irányításmániás, nagyképű díva. Ezeket a pletykákat alá is támasztotta az a felmondási hullám, ami a sussexi hercegi pár udvartartásában végbement.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Angliában Meghan szép lassan legalább olyan népszerűtlen lett, mint Camilla volt, miután Károly felvállalta vele a románcát. Ezen változtatni fog Meghan reményei szerint egy augusztusban megjelenő könyv, ami az ő szemszögéből mutatja be a történteket az eljegyzéstől a Megxitig.

Az életrajzot Omid Scobie és Carolyn Durand írták, bevonva Meghan és Harry közeli ismerőseit is. Illetve ahogy az most kiderült, megkapták Meghan naplóját, amit az Angliába költözésekor kezdett el írni. A napló nemcsak az élményeivel, de a véleményével és titkokkal is televan. Sőt az egykori színésznő megkapta az utolsó szerkesztés jogát, ami azt jelenti, hogy minden egyes sor olyan, ami neki megfelel.

Fotó: Amazon

A Finding Freedom a friss információkat figyelembe véve sokak szerint megrengeti majd a brit királyi udvart, hiszen olyan dolgok derülhetnek ki, amikről csak a Buckingham-palota falain belül tudtak eddig. Arról nem is beszélve, hogy a könyv könnyen lehet erősen részrehajló, és Meghan esetleges túltolt érzései máshogy mutatják be a történteket, mint azok a valóságban megtörténtek.

És ezeket olvastad már?