FÜLES

Angelina Jolie rendesen megszívatta Brad Pittet

A színésznő olyan fogást talált harmadik exférjén, ami igencsak fáj most Bradnek.
  • Szerző: The_M

Angelina Jolie és Brad Pitt több mint 5 éve húzódó válóperében két tényező van, amiért még mindig nem tudták lezárni a jogi csatározást. Az első a gyermekelhelyezés, amiben jelenleg Brad javára döntött a bíró, a másik pedig a kedvenc ingatlanjuk, a Chateau Miraval. Itt volt az esküvőjük 2008-ban, és a közös életük során itt éltek a legtöbbet a gyerekeikkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Angelina és Brad között már sosem lesz béke

Angelina és Brad között már sosem lesz béke (Fotó: Northfoto)

A szakításuk óta csak Brad látogatja a birtokot, és ő üzemelteti a borászatot is, ami igencsak szép sikereket ér el. De Angelinának is fontos, ezért nem tudtak megegyezni róla az osztozkodáskor. Ám a színésznő hirtelen úgy döntött, hogy elege van a vagyonmegosztási tárgyalásokból, és eladta az 50%-nyi részesedését az egyik konkurens szeszes ital forgalmazónak.

Ezzel rendesen megszívatta Bradet, hiszen neki így olyan tulajdonos társai lettek, akiket nem akart, és az eddigi önállósága is odalett, hiszen ugyanannyi a részesedésük.

A Chateau Miraval Brad egyik legfontosabb tulajdona

A Chateau Miraval Brad egyik legfontosabb tulajdona (Fotó: Northfoto)

A tranzakció alaposan feldühítette a színészt, aki azonnal be is perelte kettes számú exnejét, mondván vele egyeztetni kellett volna az üzlet előtt, és elővásárlási joga is volt. Brad szerint ez az egész csak egy bosszúszomjas húzás ellene. Ezért azt akarja, hogy a bíróság érvénytelenítse Angelina adásvételi szerződését.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?