SZTÁRDZSÚSZ

Így aratott Brad Pitt óriási győzelmet Angelina Jolie felett a bíróságon

Az 57 éves színész közel öt éve küzd a bíróságon volt feleségével, rengeteg tanút meghallgattak ez idő alatt.
  • Szerző: Ripost

Brad Pitt most nagyon megkönnyebbült, a régóta zajló bírósági csatának meglett az eredménye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színész óriási győzelmet aratott, közös felügyeleti joguk van mostantól a gyermekeik felett. A bíró szerint a színésznő vallomása nem volt hiteles.

„Annyira megkönnyebbült. Az egyetlen célja az volt, hogy több időt töltsön a gyerekekkel. Miután vallomást tettek tanúk és gyermekszolgálati szakemberek is, akik interjút készítettek a gyermekeikkel, John Ouderkirk bíró egyértelmű ítéletet hozott” – mondta egy közeli forrás a DailyMail.com-nak.

„Ez a tárgyalás több hónapig tartott, és rengeteg tanú, szakértő, terapeuta és más ember tartózkodott a gyerekekkel és körülöttük, és a döntés ezen alapult.” – tette hozzá a bennfentes.

A bíró döntése értelmében jelentős változás történt a felügyeleti jogban.

brad pitt győzelme

Fotó: www.profimedia.hu

Jolie és Pitt hat gyerek szülei, közülük öt kiskorú: Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14), és az ikrek Vivienne, valamint Knox (12).

A 45 éves színésznő állítólag folytatni akarja a harcot.

„Angelina nem a közös őrizet ellen emel kifogást, más aggályos kérdések is felmerültek, de a bírósági eljárás lezárult” – mondta a forrás.

Jolie ügyvédei azzal érveltek, hogy a bíró mulasztott, nem fontolta meg kellően az igényeiket, és nem vette figyelembe azt a törvényt, amely lehetővé teszi a 14–17 éves kiskorúak számára a vallomástételt.

Az Oscar-díjas színésznő jogi csapata azt mondta a másodfokú tárgyaláson, hogy a bíró nem hagyta, hogy a bíróság elé terjesszen olyan bizonyítékokat, amelyek a kiskorúak biztonságáról és jólétéről szólnak, amelyek szerintük kritikus bizonyítékok.

Pitt jogi csapata visszalőtt: az elnöklő bíró alapos és tisztességes módon folytatta le az eljárást az elmúlt fél évben, és döntést hozott, miután szakértőket és érzékeny tanúkat meghallgatott.

Jolie 2016-ban adta be a válópert – a „család egészségére” hivatkozva. A Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőúton történt a konfliktus, Pittet azzal vádolta, hogy bántalmazóan viselkedett az akkor 15 éves Maddox-szal szemben.

Angelina és Brad 2004-ben ismerkedtek meg a Mr. & Mrs. Smith című mozifilm forgatásán, akkor Brad Jennifer Aniston férje volt. Mindkét színész azt állította, hogy nem volt hűtlenség, annak ellenére, hogy szerelembe estek a közös munka során. Aniston öt év házasság után 2005 márciusában beadta a válópert.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?