Létrehozva: 2020.07.23.

10 jel, ami biztosan mutatja, hogy megcsal a párod

Még a legtökéletesebb házasságban sem lehet senki biztos a párja feltétlen hűségében. Persze nem kell gyanakodva vizslatni a másikat, de van néhány intő jel, ami azonnal elárulja, ha valami nem kerek...

A legtöbb ember nem gyanakszik a házastársára, hiszen a folyamatos féltékenykedés pokollá teszi mindkét fél életét. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a megcsalásnak nincsenek olyan jelei, amit ne lehetne észrevenni – elég, ha valaki nyitott szemmel jár. Aki pedig gyanakszik, az bizonyítékokat keres – és manapság, a digitális világban sokkal könnyebb ilyeneket találni…

Fotó: Pixaba.com

1. Zenébe és szövegekbe rejtett titkok

Léteznek ma már olyan alkalmazások, amik képeket, szöveget tudnak rejteni látszólag ártalmatlan tájfotókba vagy zenéi fájlokba. Könnyű kitalálni, hogy így akár a szerető is küldhet meztelen fotókat anélkül, hogy az lebuktatná az affért. Ha valaki párja hirtelen elkezd fényképeket vagy zenéket gyűjteni a gépén, az intő jel lehet.

2. Pikáns tartalom van a felhőben

Rengeteg hűtlen férfi és nő rejti a pikánsabb képeket és üzeneteket online dokumentumokba, méghozzá nem is akárhogy: az első néhány oldalon száraz, látszólag munkahelyi szövegek vannak, és a meglepetés csak akkor jön, ha valaki legörget.

3. Túl erős a titkosítás

Léteznek olyan tárhelyszolgáltatók, amik extra biztonságot ígérnek a felhasználóknak, és nem is lehet a tartalmakat másokkal megosztani. Ha valakinek ilyenre vált a házastársa, lehetséges, hogy a szeretőjével itt osztanak meg egymással pikáns fotókat.

4. Felbukkan egy extra mobiltelefon

Sokan szaladgálnak két mobillal, az egyik céges, a másik saját általában. De ha a kesztyűtartóból vagy egy fiók mélyéről előkerül egy működőképes, új mobil, akkor könnyen lehet, hogy a házastárs azon hívogatja a szeretőjét.

5. A telefon mindig a zsebben marad

Van, aki nem vesz új telefont, amikor szeretőt kezd tartani, de hirtelen a dohányzóasztal vagy az éjjeli szekrény helyett mindenféle rejtett helyeken tárolja, vagy egész nap a zsebében tartja, nehogy a partnere hozzáférhessen.

6. A helyadatok nem maradnak titokban

Minden okostelefon megjegyzi, merre járt a felhasználója, és ki lehet keresni a korábbi adatokat. Sokszor előfordulhat, hogy a készülék ott járt, ahol állítólag a tulajdonosa soha nem volt.

7. A GPS is sokat mondhat

A legtöbb mobilt bármikor meg lehet találni az interneten keresztül, már persze annak, aki tudja a belépési adatokat. Ha közös az előfizetés, akkor néhány kattintás, és ki is derülhet, hogy a férj vagy feleség mégse a testvérénél alszik…

8. A kereső mindenre emlékszik

Az csak egy dolog, hogy valaki kitörli a keresési- és a böngészési előzményeket, csakhogy a kereső igyekszik a legpontosabb találatokat adni – és ha csak egyetlen betűt begépelünk, máris felajánl egy csomó mindent, amire korábban kerestünk. Ha a gyanakvó fél nem sajnálja az időt, akár minden betűt kipróbálhat – érhetik meglepetések!

9. Még az akkumulátorral is le lehet bukni

A mobiltelefonok megmutatják, melyik alkalmazás mennyit használt el az akkumulátor kapacitásaiból, sőt, az is kiderülhet, melyiket mennyi ideig használta a tulajdonosa. Ha például új chatprogramot telepített a kedves, vagy a meglévő az éjszaka közepén folyamatosan ment, az kínos kérdéseket vethet fel.

10. Semmit nem lehet végleg törölni

A legtöbb ember elfelejti kiüríteni a lomtárat a számítógépén – és bizony, ott is lehetnek árulkodó nyomok arról, hogy a házastárs mással tölti az idejét…

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sokkoló fotók: felismerhetetlen lett Magnum, Tom Selleck

origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

vg.hu

Magyar autópályák: csak most terjed el az a szokás, amit a KRESZ is előír, de Nyugat-Európában már több évtizede működik

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben: Irán egyértelművé akarta tenni, hogy vele ezt nem lehet megcsinálni + videó

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Házasság első látásra: ez történt a házzal, amiben Csabit fogva tartotta volt kedvese

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!