ÉLETMÓDI

Borzalmas bosszút állt a nő, miután megcsalta a pasija

A történet, ahogy lenni szokott, a világhálón landolt és immár több millióan látták. Sokaknak az a véleménye, hogy a bosszúszomjas nő elmekórtani eset.
  • Szerző: D.K.

Nőkkel szemben nem árt az óvatosság, és a régi aranyszabály most újra beigazolódott. Olyan revansot vett hűtlen pasiján az exe, hogy amíg él, biztos nem felejti el…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123RF (illusztráció)

Már jó éve együtt volt a Skóciában élő pár, amikor beütött a mennykő. Kiderült, hogy a pasas félrelépett. Hát, na… Ezen viszont annyira bepöccent a nő, hogy teljesen elvesztette a fejét. Azonnal a férfi lakására sietett és szisztematikus rombolásba kezdett. Ráadásul mindent videóra vett.

Kezdte a férfi számára kedves, személyes holmikkal: egy hatalmas ollóval miszlikre szabdalta a ruháit.

 

Fotó: Twitter

Az egyik pólót viszont egyben hagyta, de rápingált egy feliratot: „Ez vagyok én”, a szöveg alá pedig egy férfi nemi szervet festett.

Fotó: Twitter

Hűtlen párja legdrágább cipőibe véres húsdarabokat rakott, majd ezeket egyesével megmikrózta a legmagasabb fokozaton és nyomott rá egy kis majonézt is – így biztos lehetett abban, hogy a lábbelik tényleg tönkre mennek.

Fotó: Twitter

A fogkeféket a vécé lefolyóvízébe áztatta, a samponos flakonokba pedig szőrtelenítőkrémet nyomott.

A gondosan dokumentált bosszúhadjárat legijesztőbb része az, amikor a felvételeken felbukkannak a kicsi segítők, és látni lehet, ahogy ők is serénykednek a pusztításban: a nő ugyanis elvitte magával a saját gyerekeit, hogy gyorsabban végezzenek.

Fotó: Twitter

Az elképesztő sztori szinte már azon a napon felbukkant a világhálón, mivel bosszúvideót a főszereplő húga gondosan kitette a Twitterre. Így azóta nem csak a hűtlen férfi, hanem világszerte több millió internetező láthatta a megcsalt nő fékeveszett rombolását.

Woman gets revenge on cheating boyfriend by DESTROYING his things

An unnamed woman from Scotland was with her boyfriend for over a year when he cheated on her She got revenge by destroying his stuff, cutting up clothes and putting meat and yogurt in his shoes The woman also wiped his toothbrush on the toilet and replaced his bodywash with

Többen egyébként túlzottnak nevezték a reakcióját, sokan az elmeállapota felől érdeklődtek, megint másik pedig arra hívták fel a figyelmét, hogy amit tett, az bűncselekmény…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?