ÉLETMÓDI

Így kezdődik a megcsalás: ez az, amit nem veszel észre

Nem a semmiből jön a félrelépés, legtöbbször hónapokkal az ágyjelenet előtt már biztos jeleket ad a férfi, hogy valami történni fog. Ha időben észreveszed ezeket a jeleket, még semmi nincs veszve!
  • Szerző:

Amikor megtörténik a legrosszabb, vagyis a megcsalás, sokakat váratlanul ér, és azt hiszik, hirtelen elhatározásból történt. Pedig ez egyáltalán nem így van, a félrelépés jóval korábban kezdődik, mint maga az ágyjelenet. Lehet, hogy még nincs szerető, se titkos randevúk, de biztos előjelei vannak annak, ha valaki már kifelé kacsintgat a kapcsolatból. Mutatjuk!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

1. Beavat egy másik nőt a titkaitokba

Vannak olyan problémák egy párkapcsolatban, amik még a legjobb barátokra sem tartoznak. Ha a párod egy barátnőjének, vagy kolléganőjének rendszeresen panaszkodik kettőtök apró konfliktusairól, annak jó vége nem lehet. Hiszen így nem csak azt árulja el a másik nőnek, hogy ő mit szeretne egy kapcsolatban, de azt is, hogy többre vágyik, mint amit te nyújtani tudsz, és meglobogtatja előtte a lehetőséget.

2. Meghív valaki mást vacsorázni

Ha egy kolléganővel, vagy a baráti társaság egy nőtagjával elmegy vacsorázni a férfi, a helyzetet nehéz nem randiként értelmezni, és még ha nem is a megcsalás jár a fejében, a hangulat miatt könnyen lehet, hogy egymásba gabalyodnak. Ráadásul kiegyensúlyozott kapcsolatban a pasi csak a barátnőjével tud elképzelni egy ilyen estét, intő jel, ha nem téged, hanem egy másik nőt visz koktélozni.

3. Elmaradnak a beszélgetések

A párok között nagyon szoros kötelék alakul ki, ha esténként megbeszélik, kivel mi történt a munkahelyen. Ha a férfi elzárkózik ettől, félszavakkal válaszol, hogy jó vagy rossz napja volt, ott valami történt a bizalommal, a kötődéssel, és meglehet, hogy kifelé tekintget a kapcsolatból.

4. Sokat mesél egy másikról

Sokszor még maga a férfi sem tudja, hogy érzelmeket kezd táplálni egy kolléganő iránt, viszont otthon rengeteget sztorizgat arról, mit mondott, hogyan dolgozott odabent. Ilyenkor érdemes a pasit finoman figyelmeztetni, hogy nem esik jól a dolog.

5. A törzshelyeteken találkozik valakivel

Minden párnak vannak kedvenc éttermei, megvan, hol a legjobb együtt fagyizni vagy meginni egy italt. Ha a férfi egy másik nőnek is megmutatja ezeket a törzshelyeket, az hatalmas tőrdöfés a barátnőnek, hiszen olyan, mintha le akarná őt cserélni. Érdemes alaposan átbeszélni a helyzetet, ha ez megtörténik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?