Létrehozva: 2020.06.11.

Ilyen, amikor bosszút állnak a megcsalt nők

Nincs kegyetlenebb egy megcsalt nő bosszújánál, és ráadásul milyen leleményesek!

Minden férfi tudja, hogy a megcsalás nem marad megtorolatlan: ha kiderül, sokszor vége is a kapcsolatnak. De vannak nők, akik nem érik be ennyivel…

Elég egy munkahelyi buli vagy egy keményebb sörözés a haverokkal, hogy a férfiember egy idegen nő ágyában találja magát, és hiába bánja később, nem lehet meg nem történtté tenni a liezont. Bűnbánat ide, vagy oda a nők egy része nem bocsát meg, viszont képes olyan bosszút állni, amit a férfi egy életre megemleget. Egy internetes fórumon megcsalt nők vallottak arról, hogyan zajlik az ilyesmi a gyakorlatban….

  • Halbűz, mely elűz
  • „Összepakoltam a cuccomat, míg nem volt otthon – látni sem akartam azt a disznót. Közben összekentem romlott tonhallal a franciaágy keretét: a lábakat, a matrac alatt a rácsot, a szegélyléceket. Szerintem soha nem jött rá, mitől van a hálóban penetráns bűz. Később hallottam a közös ismerősöktől, hogy végül el is költözött a bűz miatt.”

  • Hármas- szex
  • „Rájöttem, hogy folyamatosan csal a kolléganőjével, de ő nem tudta. Elutazott vele nyaralni, azt mondta, üzleti útra mennek. Én meg, míg távol volt, áthívtam a legjobb barátját és még egy pasit, akikkel toltunk egy édes hármast. Aznap tudta meg, mi történt, amikor hazajött a nyaralásból.”

  • Így skalpol a mérges nő
  • „Nem szóltam én neki semmit, amikor megláttam az üzeneteket a mobiljában attól a vörös pultos csajtól, hogy jó volt az előző este. Csak öntöttem jó sok szőrtelenítőkrémet a samponjába. Most úgy néz ki, mint egy őrült tudós, foltokban maradt csak meg a haja.”

  • Közpréda lett a lényeg
  • „Rögtön kidobtam, amint megtudtam, hogy megcsalt. Aztán megosztottam a neten egy fényképet aprócska férfiasságáról, közös nőismerőseinknek privát üzenetben is elküldtem. Őrjöngött dühében, de abszolút megérdemelte.”

  • Fertőző betegség
  • „Az én párom bevallotta, hogy félrelépett, nagyon bűnbánónak tűnt. De attól még nem fájt kevésbé. Szóval hamisítottam egy pozitív tripper tesztet. Másnap az orra alá dugtam, majd közöltem, hogy beteg vagyok, szívem…

  • Drága színes a világ
  • „Vettem néhány doboz zománcfestéket, és összefröcsköltem vele a vadiúj kocsiját, ami a lakása előtt parkolt. Aztán közöltem vele, hogy vége.”

  • Orál szex ajándékba
  • „Az buktatta le, hogy esténként szótlan volt, sokat beszélt valakivel chaten. Aztán elolvastam az üzeneteket. Nem mondtam neki semmit, de felszedtem egy pasit, akinek adtam egy jó orált. Közben készítettem magamról egy szelfit, és elküldtem a pasimnak, aki valószínűleg éppen a másik nőnél volt.”

  • Kihozza pasiból az üvöltő oroszlánt
  • „Bekentem az összes alsónadrágját vietnámi balzsammal, miközben aludt. Amikor felébredt, közöltem vele, tudom, hogy megcsalt, és engem többet nem lát. Azt sajnálom, hogy nem láttam a képét, amikor felvette a gatyáját.”

  • Hideg zuhany
  • „Minden ruháját kidobtam az udvarra, és velük együtt a méregdrága játékkonzolját és a tévéjét is. Szakadt az eső, mire hazaért, minden tönkrement.”

    Egy angol nőtudomást szerzett arról, hogy férje a párkeresőn szörföl új kalandok reményében. Az asszony úgy döntött, megleckézteti a tévúton járó férfit mielőtt elhagyja – tudta meg a The Sun.

    A férfi adatlapon szereplő csinos fotóját egy sokkal előnytelenebbre cserélte, illetve egy kissé átfogalmazta férje bemutatkozó szövegét is:

    „Hello, Mike vagyok, egy kétgyermekes édesapa. Kicsi a farkam és e mellé még nemi betegséggel is küzdök. A feleségem megtalálta a profilomat, ám én erről mit sem sejtek, ahogy arról sem, hogy éppen az egyik szeretőmmel cseveg, majd ezt követően el is fog hagyni. Egy utolsó szemét vagyok, aki senkivel nem foglalkozik csak saját magával. Elég régóta csalom a feleségem, szóval ne haragudj, ha nem emlékszem a nevedre. A nemi betegséget neked is átadtam, ahogy oly sok más nőnek is. Nyugodtan küldj utálkozó üzenetet”

     

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Lemondta a válogatottságot minden idők egyik legjobb focistája

    origo.hu

    Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

    mindmegette.hu

    Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

    hirtv.hu

    Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

    ripost.hu

    Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

    vg.hu

    Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

    origo.hu

    Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

    travelo.hu

    Nem engedik fel a magyar hegymászót a világ egyik legmagasabb csúcsára

    she.life.hu

    A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

    videa.hu

    Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

    origo.hu

    A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    ÉLETMÓDI

    Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

    ÉLETMÓDI

    Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

    ÉLETMÓDI

    Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

    ÉLETMÓDI

    Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

    ÉLETMÓDI

    360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

    ÉLETMÓDI

    Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

    ÉLETMÓDI

    Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

    ÉLETMÓDI

    Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!