ÉLETMÓDI

Borzalmas, mit művelt a feleség, miután a férje megcsalta

Kegyetlen tud lenni a megcsalt nő dühe és bosszúja, de minden képzeletet felülmúl, amit ez a feleség tett. Sokkoló megtorlás!
  • Szerző:

A feleségét megcsaló férfi a legjobban a lebukástól tart. Hogyne, hiszen a minimum, hogy a dühös asszony órákig üvöltözik vele, és nem ritka, hogy válás a vége. Sokan mégis azt gondolják, el lehet valahogy simítani majd a dolgot. Nos, ennek az ismeretlen férfinak az esetében ez szóba se kerülhetett: az asszony abból a lendületből kitette a szűrét, amint megtudta a félrelépést. Ráadásul nem is akárhogy.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Profimedia)

Nem derült ki a házaspár kiléte, mindössze egy fénykép árulkodik a drámáról: valahol Ausztráliában egy Reddit felhasználó meglátta ezt a matracot, és lefotózta. A feliratot a feleség fújta rá, így küldve el melegebb éghajlatra a fickót. „Lecseréltem a zárakat. Vidd az ágyat a szeretőd házába. Elválok. Elmondtam a gyerekeknek, mit műveltél a hitvesi ágyunkban, és már nem szeretik az apukájukat.” – olvasható a matracra spray-vel felfújt felirat.

null

null

 

A kommetelők többnyire a nő pártját fogták, sokan úgy gondolják, hogy a hűtlen férj nem csupán a feleségét, az egész családot, így a gyerekeket is megcsalja. Egyesek azonban úgy vélik, ez túl durva volt, nem csupán a nyilvános megszégyenítés miatt, de azért is, mert a dühös nő a gyerekeket is az apa ellen fordította. Az biztos, hogy a többség szerint ennyit nem ér egy jó szex, bármilyen jó nő is lehet a szerető.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?