BIZARR

Brilliáns bosszút állt hűtlen férjén és kegyetlen anyósán a feleség!

Zseniális, ahogyan elbánt a családdal a nő.
  • Szerző: Ripost

Egy negyvenes évei elején járó nő mesélte el történetét az interneten, hogy megcsalt fórumozótársaival megossza, miképpen tett pontot saját kapcsolatának végére.

Elmondása szerint még húszéves kora környékén ismerkedett meg férjével, a gyerekek korán megszülettek, és mára már főiskolára, illetve egyetemre járnak, így kettesben élnek újra férjével, ami nagy változás volt a hosszú, családi évek után.

Arra lett figyelmes, hogy szinte alig beszélgetnek egymással, a szex már alig-alig működik közöttük, és gyanúsan sokat marad ki otthonról a férje. Gyanakodni kezdett a sok furcsa jel miatt, viszont nem sokáig kellett tépelődnie, mert egy délután ő maga vette észre, amint óvatlan férje a nyílt utcán egy másik nővel csókolózik.

Annyira feldühítette a dolog, olyan megalázónak élte meg, hogy nem elég a megcsalás, de ráadásul ennyire gátlástalanul és pofátlanul műveli fényes nappal, nyilvánosan a párja, hogy úgy döntött, ezt nem egy sima veszekedéssel fogja megoldani.

Amit reagált, az tényleg teljesen sokkolta a családot... LAPOZZ!


Hab volt a tortán a fájdalmában, hogy anyósa évek óta szekálta őt. Mindig minden családi feszültségért őt tette felelőssé, sőt néhány alkalommal még kéretlenül tanácsokkal is látta el, hogyan lehetne jobb és odaadóbb feleség, hogy kicsi fia (mármint a férj) elégedettebb lehessen. A férj családja számára ugyanis nem volt vitás, hogy gyermekük olyan, mint egy ma született bárány, és maga a csoda.

A nő tehát úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, megnézte férje telefonját, és megtalálta benne a szerető üzeneteit, így a szerető telefonszámát is. Sms-t írt a nőnek saját telefonjáról, amiben elmondta, hogy ő a férj anyukája, és szeretné megismerni, mert már sokat hallott róla, de erről a férjnek ne mondjon egy szót se, mert kedves meglepetésnek szánja.

Így aztán egy hétvégi, családi ebéd közben, melyet éppen együtt fogyasztott a feleség, a férj és a férj szülei az anyósék lakásában, megszólalt a csengő. A feleség készségesen felállt, hogy ajtót nyisson, és beengedte a megérkezett szeretőt, akit szívélyesen leültetett az asztalhoz.

Hogy mi történt ezután? Végtelenül kínos percek, magyarázkodó férj, zavarban lévő szerető, értetlenkedő szülők, és elégedetten távozó feleség, aki sok boldogságot kívánt, majd hazament, összecsomagolt és vissza sem nézett.

Mint mesélte, igen, nagyon is fájt neki a dolog.  És ma is sokszor görcsbe rándul a gyomra a rossz érzéstől. De legalább annak örül, hogy emelt fővel tudott kilépni a méltatlan felállásból.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?