ÉLETMÓDI

Nagyon bizarr bosszút állt a megcsalt feleség: a férj kővé dermedt

Durván megbûnhődött csalfaságáért.
  • Szerző: Ripost

Rémes, de ettől még tény: rengeteg kapcsolatban derül ki, hogy az egyik fél hűtlen volt a másikhoz. És persze, hogy ezt egy cseppet sem könnyű feldolgozni. Van, aki sírva összeomlik, más kétségbeesetten próbálja megtalálni az okokat, akadnak olyanok is, akik bosszút állnak.

Egy, az interneten magát Angliában élő negyvenesnek leíró feleség olyan módon vett revansot, hogy az cseppet sem mindennapi. Házassága már rég nem volt tökéletes, de úgy gondolta, inkább csak eltávolodtak egymástól. Nem hitte menthetetlennek a helyzetet. Igen ám, csakhogy egy barátnője elmesélte, amint egy idegen nővel látta csókolózni nyílt utcán a férjet.

A feleség nem is a megcsalás tényén, hanem a szemtelenség mértékén háborodott fel. Mint írja, teljesen megsemmisítőnek érezte, hogy párja még csak nem is bujkál, hanem mindenki szeme láttára lép félre. Így aztán úgy döntött, hogy utánajár kissé a dolgoknak...

Folytatjuk, mi történt ezután! LAPOZZ!


A korábban soha nem kutakodó feleség most elkezdte figyelni a férje telefonját és internetes levelezéseit. A gyanútlan fickó nem is zárta le kóddal a mobilját, így könnyű volt ráakadni arra a sok-sok üzenetre, melyet különböző nőkkel váltott a korábbi hónapokban. Igen, nem csupán egyetlen szeretőt tartott, hanem felváltva 6 különböző nővel is tartott légyottokat. Nagyjából heti két alkalommal volt élvezetes randevúkban része a pasasnak.

A feleség pedig minden nőnek üzenetet küldött. A saját telefonjáról. Leírta benne, hogy ő egy régi jóbarátja a férjnek, és egy előléptetés miatt szervez bulit neki, aminek fénypontja az adott nő érkezése lenne, hiszen csodálatos dolgokat hallott már róla. Egyetlen szabály, hogy mindez maradjon titokban, hiszen meglepetésről van szó.

És hogy mi történt ezután? Annak rendje és módja szerint meg is érkezett mindegyik nő a házaspár közös lakásába, ahol a feleség várta őket, a kicsivel később munkából hazaeső férj pedig levegőt sem kapott a megdöbbenéstől. Nem csak feleségét verte át, de a többi nő sem tudott egymásról vagy éppen a házasságról. Így aztán az este és a nők dühe garantáltan örökre emlékezetes marad számára...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?