TÜZELŐÁLLÁS

Ronaldo már megbánta a klubváltást?

Cristiano Ronaldót sorra érik a kudarcok, amióta elhagyta a Real Madridot.
  • Szerző: mv

Amíg Cristiano Ronaldo a Real Madriddal négyszer hódította el a Bajnokok Ligája trófeáját, addig új csapatával, a Juventusszal azonnal felsült az első évében. A torinói gárda már a negyeddöntőben kiesett, miután az Ajax 3-2-es összesítéssel búcsúztatta.

Könnyen lehet, hogy Ronaldo már megbánta, hogy tavaly júliusban elhagyta a Real Madridot, mert azóta egyik csapás éri a másik után. Ráadásul nem csak a pályán, hanem azon kívül is:

Cristiano Ronaldo elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében; édesanyja, Dolores Aveiro bejelentette, hogy kiújult a mellrákja; Ronaldót nemi erőszakkal vádolják; az EA Sports videojáték immár nem az ő fotójával hirdeti a FIFA játékait; a Serie A-ban ő végzi el a leggyengébb hatékonysággal a szabadrúgásokat; feszültebbnek tűnik, mint valaha: az Atlético Madrid elleni BL-meccs után beintett a szurkolóknak és az újságíróknak.

A BL-kiesés előtt Ronaldo arról beszélt, hogy élmény volt Zinedine Zidane-nal dolgozni a Real Madridnál. A francia tréner azóta visszatért a spanyol csapathoz. Lehet, hogy Ronaldo örömmel tenné meg ugyanezt?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?