OLDALVONAL

„Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy bekövetkezik” – Marco Rossi szomorú bejelentést tett

Az olasz szakember is látja, már csak a csodában bízhatunk.
  • Szerző: sk

Marco Rossi szövetségi a jelek szerint lehiggadt, mivel a beharangozott földindulás után sincs egetrengető változás a magyar labdarúgó-válogatott keretében. A csapat október 9-én Albánia ellen itthon, három nappal később Angliával idegenben játszik világbajnoki selejtezőt. A sérült Szalai Ádámot kivéve minden eddigi alapember ott van a névsorban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Két nagyon fontos meccs áll előttünk, és bár számtalan nehézséggel kell megküzdenünk, mindenképpen szeretnénk javítani az Albániától elszenvedett vereség után, Anglia ellen pedig bizonyítani, hogy a budapesti teljesítményünknél sokkal jobbra vagyunk képesek az Eb-ezüstérmes ellen még idegenben is – idézi az MLSZ honlapja a szakembert, aki már nem lát sok esélyt a világbajnoki kijutásra.

Rossi rámutatott, miért lenne főnyeremény Kleinheisler a torinói Bikáknak


Fotó: AFP

„Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy bekövetkezik, amit nem akartunk, nem tudjuk megszerezni a csoportban a második helyet. Ebben az esetben meg kell vizsgálni ennek az okait és én kész vagyok levonni a következtetéseket. Nincs bennem szándék, hogy maradjak, ha az illetékesek nem akarják. Az illetékesek alatt a szurkolókat és a szövetséget is értem. Én nem fogok foggal-körömmel ragaszkodni a pozíciómhoz, ha a szövetség nem velem képzeli el a folytatást„ – mondta a kapitány.

Való igaz, jelenleg a negyedik helyen állunk a csoportban, s nagyon messze vagyunk a pótselejtezőt jelentő második helytől.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?