TÜZELŐÁLLÁS

Rossi ráborította az asztalt a teljes magyar válogatottra, durván kiakadt a kapitány

Andorra ellen tényleg csak a három pontnak örülhetünk.
  • Szerző: sk

Két szeptemberi vereség után ugyan legyőztük Andorrát világbajnoki selejtezőn, de azt senki nem gondolta volna, hogy az utolsó másodpercekben izgulni kell a három pont miatt. Focistáink már az első félidőben 2-0-ra vezettek, végül 2-1-re nyertünk. Sőt, a videobíró egy gólt is elvett Andorrától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem csoda, hogy szinte minden játékos önkritikusan nyilatkozott.

„Csak a három pontnak örülhetünk. Mindenkinek dicséret járt, aki végignézte ezt a szenvedést” – mondta a csapatkapitány Szalai Ádám, aki büntetőből szerezte meg a vezetést.

Szalai legalább betalált
Fotó: Nemzeti Sport

Szoboszlai Dominik elismerte, a három szeptemberi selejtezőn nem úgy játszott, ahogy azt megszoktuk tőle.

„Nem az a Szoboszlai játszott ezen a két-három meccsen. Egy kis türelmet kérek mindenkitől, vissza fogok térni.”- mondta a sérüléséből nyolc hónap után visszatérő játékos.

Az igazi kifakadást Marco Rossi szövetségi kapitány tartogatta. Ő keményen az asztalra csapott, s kijelentette, ha az kell a jobb teljesítményhez, akkor inkább lemond.

Rossi kiakadt, Fotó: Nemzeti Sport

„Tisztáznom kell, ki az, aki hajlandó végrehajtani, amit kérek, akár taktikailag, akár hozzáállásban. A következő kerethirdetéskor ne kérdezzék, ki miért maradt ki, mert aki nem teljesíti, amit kérek, azt nem hívom be. Három napja beszélek a fiúk lelkére. Vagy megteszik, amit kérek vagy nem hívom be őket vagy én távozom. Letojom a klubokat. Persze, tiszteletben kell tartani az egyesületek kéréseit, de a játékosoknak, ha itt vannak, a válogatottra kell koncentrálni.” – idézi a Nemzeti Sport a kapitányt.

Ezek után mindenki kíváncsian várja az októberi selejtezőket és az azt megelőző kerethirdetést....

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?