OLDALVONAL

„Lelkileg megvisel” – ezért volt szomorú a legendás magyar edző karácsonya

Családcentrikus emberként Mészöly Kálmán nehezen viseli a szerettei kényszerű távollétét. A válogatott és a Fradi sikereinek ellenben nagyon örült.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus-járvány miatt sokaknak le kellett mondaniuk a közös karácsonyozásról. Így volt ezzel a magyar futball ikonikus alakja, Mészöly Kálmán is, aki az életkora (79 éves) és a korábbi betegségei miatt a kiemelten veszélyeztetett réteghez tartozik. Szeretteivel éppen ezért fájó szívvel úgy döntöttek, hogy az ünnepek alatt nem találkoznak vele személyesen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mészöly Kálmán tavaly, a Vasas stadionavatóján
Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

„Lelkileg megvisel, hogy az idei karácsony nem lehetett olyan, mint az eddigiek. Telefonon természetesen beszélek a fiaimmal és az unokáimmal, de ez nem pótolja a hiányukat”

- idézte a Blikk Mészölyt.

„Nehezen viselem, hogy nem mehetek sehova, de igyekszem hasznosan elütni az időt. A feleségemmel kártyázom, emellett sok keresztrejtvényt fejtek, tévét nézek”

– árulta el a Szőke Szikla, aki természetesen továbbra is kiemelt figyelemmel követi a labdarúgást, és ősszel volt is oka az örömre:

”Megkönnyeztem a válogatott Izland elleni pótselejtezős sikerét. Egymás után két Európa-bajnokságon vehet részt a csapat, ami különleges boldogsággal tölt el. Ráadásul jövőre idehaza szerepelhet Eb-meccseken az együttes, remélhetőleg már nézők előtt. A Fradi Bajnokok Ligája-szereplésének is nagyon örültem, bízom benne, hogy mostantól gyakrabban szurkolhatunk magyar klubnak a BL-ben.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?