KIAJOBB

Ciki vagy sem? Híres csaj főzte le Cristiano Ronaldót

A focisták sorra felsültek a világsztár hasizom-kihívásával, de Caster Semenya messze felülmúlta. Vagy csak kamuzott?
  • Szerző: vav

Sok futballistának beletört a bicskája Cristiano Ronaldo otthoni kihívásába, amelyet a Juventus portugál sztárja tett közzé az Instagramon: hanyatt fekve ki tudja nála többször megérinteni 45 másodperc alatt a magasba emelt lábfejét?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hey guys, I have a new challenge for you to stay active: the Living Room Cup 🏆. Can you step up and beat my core crusher record? Show me what you got and use #livingroomcup #playinside @nike @cristiano so I can 👀 you!

A többség persze messze elmaradt a 35 évesen is elképesztő fizikumú focista 142-es teljesítményétől.

Meglepő legyőzőre talált?
Fotó: AFP

Akadt közülük, akivel CR7 viccelődött is („Inkább gyúrj karra” – üzente például a 117-ig jutó Bruno Fernandesnek), de a 19 éves új szupersztár, Erling Haaland is csak 124-gyel zárt. A magyar válogatott Sallai Roland ellenben megközelítette Ronaldót (140). Akinek viszont saját bevallása szerint sikerült le is győznie, az az atléta Caster Semenya.

A férfiassága miatt régóta támadott, különösen magas tesztoszterinszinttel rendelkező 29 éves dél-afrikai futónő feltöltötte a gyakorlat videofelvételét az Instagramra, azzal, hogy neki bizony 176-ig sikerült jutnia.

Hola fellas thanks to @cristiano for his challenge, the beast himself did his best, I also manage to scoop 176 in that space of 45 seconds. Not bad for a Sunday ke ya baba mfo #nikelivingroomcup #playinside #playfortheworld @nike @cristiano

Apró szépséghiba, hogy a videón ennél jóval kevesebb látható. Legalábbis e cikk szerzője – fenntartva a hibázás lehetőségét – többszöri számolással is legfeljebb 140-ig jutott. Ami persze szintén megsüvegelendő teljesítmény. A Semenya által írt 176-os eredmény azt jelentené, hogy másodpercenként majdnem négyszer érinti meg a lábfejét. Ronaldo mindenesetre vette az adást, ha nem is kommentálta, de azért lájkolta a kétszeres olimpiai bajnok középtávfutónő videóját.

 

És ezeket olvastad már?