SIKK

Egy magyar divattervező holnap belép a világhírnév kapuján

A magyar divatot végre megismerheti az egész világ, hála Sándor Szandrának és csapatának. A fiatal divattervező márkája, a Nanushka ugyanis ma mutatkozik be a New York Fashion Weeken, elismerést szerezve ezzel nemcsak a márkának, de Magyarországnak is.
  • Szerző: Ripost

Világsztárok, modellek és a divatvilág legismertebb képviselői vesznek részt minden évben a New Yorkban megrendezésre kerülő Fashion Weeken. Ez az az esemény minden divattervező legnagyobb álma. Bemutatni a saját kreációt a divatvilág krémjének, és nem csak követni, de fantasztikus ötletekkel diktálni a trendet.

És mindez ma valóra válik egy fiatal, magyar lánynak is.A Sándor Szandra által létrehozott Nanushka márka ugyanis szerdán mutatkozik be a New York Fashion Weeken. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Szandra olyan nagy nevekkel szerepel egy napon, mint Marc Jacobs vagy Michael Kors.

Hihetetlen elismerés ez nem csak a márkának, de a hazai divatiparnak is, hiszen az elmúlt években nem akadt olyan divattervező, aki ezen a rangos eseményen képviselhette volna hazánkat.  

Sándor Szandra szereplésével azonban Budapest is felkerülhet a divatvilág nagy térképére.

És ezeket olvastad már?