SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.10.28. 06:00

Rúzsa Magdi kiakadt: Kívánom, hogy szégyelljem magam...

Soha nem látott vita színtere volt a TV2 tehetségkutató műsorának középdöntője, ahol a versenyzők párbajokban küzdöttek egymással azért, hogy bekerüljenek a 12 döntős közé. A Megasztár zsűritagjai összefeszültek és végül Rúzsa Magdi és Caramel is hatalmasat csalódott.

Caramel és Rúzsa Magdi is nagy reményekkel várta Szabó Laura és Kiszel Jennifer párbaját a most vasárnapi Megasztár középdöntőben. A két korábbi győztes már azt is kimondta, hogy az idén 12 év után visszatérő sikerműsor egyik nagy esélyesének tartják a szerelmi csalódása után színre lépő Laurát. Ennek ellenére nem sikerült érvényesíteniük akaratukat, így végül a szerintük gyengébb képességű és gyengébben is teljesítő hallássérült Jennifer kapta a lehetőséget, hogy bizonyítson november 12-én a Megasztár első élőshow-jában. A zsűri vitája is heves volt, de a java csak a döntés után jött.

Megasztár
Kiszel Jennifer nem győzte meg a Megasztár két legendáját, de így is döntős lett (Fotó: TV2)

Caramel: „Felrobban az agyam...”

A zsűritagok között kialakult nézeteltérést Papp Szabi generálta, aki egyértelműen jelezte rövid kortesbeszédében, hogy nála Kiszel Jennifer az egyértelmű befutó. „Szerintem a Jennifer egészen elképesztő volt. Nem érdekel, hogy olvasta a szöveget, nem érdekel, hogy rossz hangnemben kezdte.”

 Sokkal jobban énekel, sokkal jobb hangszíne van és sokkal dögösebb.

„Jenniferben annyi minden benne van…” – nyitotta ki Pandóra szelencéjét óvatlanul a Supernem zenekar frontembere, akinek szavaira Caramel azonnal le is csapott. „Nem tudom, akkor megint nagyon más mozit néztünk. Nem tudom, mi történik ilyenkor. Hogy hallhatjuk ennyire másképp… Volt, hogy majdnem elröhögtem magam a Jenniferen, annyira nem ismerte a dalt. Laura nem énekelt jobban?! Ezt most komolyan mondod? Ezzel föl fogtok húzni! Hogy mondhatod ezt?! Van egy komikus éneklés és azt mondod, hogy jobban énekelt, mint a Laura? Ne mondjuk már, hogy jobban énekelt, mert felrobban az agyam!” - fakadt ki a 2004-es Megasztár győztese, akitől Rúzsa Magdi vette át a szót és egyet is értett vele. „Azt gondolom, hogy egészen egyértelműen idehúz a szívem. Nála értékelhetőbb volt legalább a dal dallamvezetése. Ő megvillantott egy olyan dolgot, amire nem is számítottam. Minden tiszteletemmel az irányotokba, de valamit ki kell mondjak hangosan. Amit itt a Jennifer művelt, arra én nem tudom jó szívvel azt mondani, hogy ez a lány menjen tovább. Bocs, de szakmai szemközt köpés, magam leköpése lenne! Én ezt el nem engedem…” - jelentette ki határozottan Rúzsa Magdi.

Megasztár
Rúzsa Magdi és Caramel is Szabó Laurát küldte volna a Megasztár legjobb 12-je közé (Fotó: TV2)

Rúzsa Magdi: „Nagyon ügyesen manipulált titeket”

Végül a hosszas vitát Marsalkó Dávid döntötte el és ő is szembement a két Megasztár-győztes legendával. Ezzel pedig hatalmas csalódást okozott mindkettőjüknek. Caramel csak röviden kommentálta a döntést. „Én össze vagyok törve! Szerintem az egyik legfantasztikusabb énekes esett ki. Egy fele olyan jó énekes jutott tovább” – fogalmazott kendőzetlen őszinteséggel a Megasztár zsűritagja. Vele szemben Rúzsa Magdi már kevésbé leplezte indulatait. „Bocsánat, de megint muszáj mondanom valamit. Örülök mindenki sikerének és mindenki szuper tehetséges, de én ma innen nagyon rossz szájízzel fogok felállni, mert szerintem ez a lány nagyon ügyesen manipulált titeket.” 

Volt egy nagyon szép színielőadás is itt. Legalábbis én ezt láttam. Azt hiszem, ti bedőltetek valaminek, amin én átláttam.

„Szívből kívánom, hogy nektek legyen igazatok és én szégyelljem magam négy év múlva!” – reagált dühösen a 2006-os Megasztár győztese.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek