SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.10.20.

Hogy mi? Egy vécében énekelt Marics Petivel a Megasztár tehetsége

Az élet a rendezője, a Megasztár pedig a happy endje lehet annak a „mozinak”, amelynek vetítése szombat este kezdődött a TV2 képernyőjén. Főszerepben a 23 éves tehetség, Orbán Rudolf és a Megasztár zsűrije, Marics Peti. A helyszín egy mosdó, valahol a budapesti éjszakában.

A Megasztár válogató adásában vasárnap több olyan „szerencselovag” és persze tehetség is színre lépett, akik szegről-végről ismerik az egyik zsűritagot. Marics Peti éppen méltatlankodni kezdett, hogy hozzá persze nem érkezik ismerős, amikor belépett a Bálna színpadára Rudolf, aki bizony találkozott már a fiatal ítésszel. Nem is akármilyen helyzetben: a történet szerint talán egy szórakozóhely vécéje előtt botlottak egymásba és a srác úgy döntött, felhívja magára a természet hívásának eleget tevő Marics figyelmét. Ezt követte egy közös éneklés, majd egy dal is született a találkozásból.

Megasztár Marics Peti
Megasztár 2024: Marics Peti felismerte a fiatal tehetséget (Fotó: TV2)

Marics Peti: „Basszus, te vagy az?!”

No, de meséljék el furcsa és rövid életű barátságuk történetét maguk a főszereplők: „Volt egy dal, amit a Marics Petivel írtam. Csak akkor még hosszabb volt a hajam, így nem biztos, hogy fel fog ismerni, de örülnék neki” – mondta még a porondra lépése előtt a TV2 kamerájának Orbán Rudolf, aki egy perccel később már a zsűri előtt állt és kezdhetett is örülni, hiszen… 

Egy kicsit ismerős vagy nekem. Ez miért van?” 

– szegezte neki a kérdést Marics Peti, akinek abban a pillanatban leesett, hogy kivel is van dolga, amint a srác közölte vele, hogy írtak együtt egy dalt.

„Basszus, te vagy az?! Hallod, nekem egy csomószor eszembe jutott, hogy azzal a dallal miért nem kezdesz valamit?! Az zseniális!” – villanyozódott fel azonnal a Megasztár 7. évadának zsűritagja.

Megasztár Marics Peti
Marics Peti azonnal át is hívta magához egy felvétel erejéig (Fotó: TV2)

A Megasztár zsűrije áthívta magához és felvettek egy dalt

Marics Peti annak ellenére is jól emlékezett kettejük találkozására, hogy saját bevallása szerint már erősen „meg volt alakulva”, mire hajnaltájt azon kapta magát, hogy Rudolffal énekel a mosdó előtt. „Konkrétan az történt, hogy nyilván már nagyon jól voltunk és elkezdtünk a vécében énekelgetni. 

Hallottam, hogy ő hogy énekel és mondtam neki: Ember, te mit művelsz?! Miért nem kezdesz ezzel valamit? Erre válaszolta, hogy tök szívesen kezdene vele valamit, de még így nem volt rá módja.

Áthívtam magamhoz és felvettünk egy dalt, ami nagyon komoly lett és ha jól tudom, ő írta” – idézte fel Marics Peti, akinek végül nem is kellett csalódnia a srácban, hiszen előadásával nemcsak őt, de a négy másik zsűritagot is meggyőzte, hogy a Megasztár továbbjutói között van a helye.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek